meli4334 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 394 عنوان برای کیک تخم مرغ رو با مخلوط کن هم بزنم؟ 1245 بازدید | 13 پست بچه ها به جای همزن برقی با مخلوط کن تخم مرغ رو میتونم اونجوری پف دار و سفید در بیارم یا مخلوط کن نمیگیره؟ 1401/11/23 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhmali20 عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1468 من برای کیک هام تخم مرغ و زیاد هم نمیزنم و خیلیم خوب میشن
کوزتم عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 1806 آره خوب میشه اگر خیلی پف نکرد پکینگ پودرتو بیشتر بزن توی موادت
meli4334 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 394 من برای کیک هام تخم مرغ و زیاد هم نمیزنم و خیلیم خوب میشن عه پس چرا تو همه دستورا باید اونجوری سفید و پف دار بشه
آفاک عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5639 اخجون مرسی😂 من از مخلوط کن استفاده میکنم به سرعت نور کیک م آماده میشه
meli4334 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 394 آره خوب میشه اگر خیلی پف نکرد پکینگ پودرتو بیشتر بزن توی موادت اهاا حتما مرسیی
کوزتم عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 1806 عه پس چرا تو همه دستورا باید اونجوری سفید و پف دار بشه دوستمون راست میگه من بااینکه همزن دارم،گاهی با چنگال یه ربع هم میزنم ،اونقدریم پف نمیکنه ،پکینگ پودر بزن خوب میشه
dokhmali20 عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 1468 عه پس چرا تو همه دستورا باید اونجوری سفید و پف دار بشه اون مدل کیک فرق داره ازوناس که روغن نمیخوان و بش میگن کیک اسفنجی که برای خامه کشی برای بقیه کیک ها لازم نیست تخم مرغ پف دار و سفید شه و تازه اگه زیاد هم بزنی پف کیکت کم میشه
meli4334 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 394 اون مدل کیک فرق داره ازوناس که روغن نمیخوان و بش میگن کیک اسفنجی که برای خامه کشی ... این دستوری ک دیدم ی عالمه روغن داره بعد تخم مرغم گفته باید اونجوری سفید بشه