2777
2789

آزمایش قبل از بارداری دادم امشب بردم دکتر گفت قندت بالا هست چی بخورم که بیاد پایین بجز متفورمین 

چند بود قندت واسه منم ۹۲ بود به نظرتون متفورمین بخورم افت قند میگیرم چربی خونم ۲۰۶ بود

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قندم ناشتا ۱۲۰

اوه بالاس 

بنظرم با تغذیه سخت میتونی بیاریش پایین متفورمین بهترین گزینس

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

اوه بالاس  بنظرم با تغذیه سخت میتونی بیاریش پایین متفورمین بهترین گزینس

از امشب دارم میخورم میخوام با چیز های دیگه ببینم نمیتونم بیارم پایین چون اگر اینجوری باشه بخوام باردار باشم خیلی برام سخت میشه این ماه هم جلوگیری نداشتم میترسم چون اگر اینجور باشه باید انسولین بزنم

از امشب دارم میخورم میخوام با چیز های دیگه ببینم نمیتونم بیارم پایین چون اگر اینجوری باشه بخوام بارد ...

ببین من تجربه قند ناشتا قبل بارداری ۱۰۴ داشتم بزور ۹۷ اش کردم علنا هیچی نمیتونستم بخورم 

ولی از وقتی متفورمین خوردم خیلی راحت اومد پایین بجز قند مصنوعی همچیز میخوردم

شنیدم کدو سبز خیلی کمک کنندس 

ولی اگ خواسی متفورمین بخوری در کنارش قند مصنوعی رو حذف کن 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

سلام عزیزم قند باری من ۱۰۴بود هفته هفتم شما چه مدت متفورین خوردین؟؟؟؟

از ماه سوم اینا تا اخر بارداری