2777
2789

اژ ساعت یک ظهر کلاس داشت تا الان رفته سرکار تا یازده

با اینکه خیلی خسته بود زنگ زدم بهش که بابا میشه شب پدر دختری بریم بیرون 

گفت باشه حتما گندم برشته ی بابا🥺

فقط لباس طوسیه رو بپوش ست بشیم 

خیلی وقتا تحقیرش کردم قضاوتش کردم پشیمونم 

چه کاری میتونم براش انجام بدم که جبران کنم؟

هیچ وقت یادم نمیره به خاطر مشکل روحی که من دارم تا پنج و شیش صبح توی مطب دکتر منتظر موند تا حالم بهتر بشه...

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمت گندمه؟

نه لقبم گندم برشته است😁

بابام بهم میگه

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

هیچوقت درکی از محبت یه پدر نداشتم چون برام اینطور نبوده 

امیدوارم همیشه کنار هم خوشحال باشید و سایش رو سرت باشه 🙂💗 همین ک موفقیتتو ببینه خودش خوشحال میشم و براش افتخاره 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
ی بوووووس محکم ولی غافلگیرانه....بگو دوسش داری خدا حفظش کنه برات عزیزم

همیشه که پشت فرمونه غافلگیرانه بوسش میکنم و میگم چقدر دوستش دارم 😂

ولی نمیدونم چطور دیگ سوپرایزش کنم

درستوو بخون و موفق شووو تا خوشحال شه

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل