2777
2789

خانما من عقد کردم و دنبال خونه ایم ..از طرفی کلا زورمون و بزنیم ۵۰۰ میلیون داریم برای خونه که با این پول تو شهر خونه نمیدن ... یه خونه هست توی اطراف شهرمون ده دیقه یه رب فاصله داره .. ولی خب من دوست ندارم زندگی کنم اونجا اما مستاجریم نمیخوام برم بعد از طرفی مامانم میگفت خوبه اما الان میگه نمیذارم بری و اگ بری جهیزیه نمیدم و فلان بهم من و گذاشته فشار ... چند ماه قبل هم قرار بود مادرشوهرم اینا خونشون بفروشن دو طبقه بگیرن به من گفتن راضی گفتم اره ی چند تا خونه دیدیم خوب نبودن دیگ دنبالش نرفتن گفتن خونه رو انقد نمیخرن ک بشه یه دو طبقه خرید ولی بردارشوهرم ک عروسی کرده بود دنبآل خونه بودن براش و گشتن پیدا کردن  جاریم گفت نمیام زندگی کنم دیگ نخریدن ..شوهرمم میگه من دیگ نمیتونم ب مامانم بگم برن دنبال خونه اگ بخوان برن خودشون میرن ..همسرمم خیلی تو فشار واقعا نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔 لطفا دعا گنید برای خونه دار شدنم

هرجور هست هرجا هست با هرمتراژی خونه رو بخرید

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم یه کم سختی رو تحمل میکنم و میرم

چون احتمالا از اولش از بودجه شوهرت خبر داشتی

نیازم نیست توقع داشته باشی خونواده شوهر برات کاری کنه

بی منت خودتو و شوهرت یه جا دیگه خونه بخرید

حالا دوسال یسال زندگی کنید بعدشم خدا بزرگه

من جات باشم یه کم سختی رو تحمل میکنم و میرم چون احتمالا از اولش از بودجه شوهرت خبر داشتی نیازم نیس ...

من حرفی ندارم میدونم چاره ای هم ندارم ولی مادرم خیلی منو میذاره تو فشار درک نمیکنه.شوهرم حتی وسیله زیرپاشو داره میفروشه دیگ چکار میتونه بکنه اخه

مامانت میگه تواون منطقه خونه نگیر؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

تو به توانایی خانواده شوهرت فکر نکن، به توانایی شوهرت فکر کن، بخوایید فشار بیارید تو دوره جوونی بنده ...

من ناراحتم چرا فرق باید گذاشته بشه .. شایدم فرق نیست من احساسم اینه .. نمیدونم .. دعا کن لطفا برام ❣️

بعدم وام ازدواج دوتاتون رو میتونید برای خونه هزینه کنید، وام مسکن بگیرید، طلا بفروشید فعلا تو عروسی ...

این خونه هم با طلا و وام ازدواج و وسیله زیر پاش میخواییم بخریم