2777
2789
عنوان

آزمایش بتا. لطفا میاین خانوما؟

291 بازدید | 35 پست

سلام خانوما. من۱۹ام آزمایش بتا دادم۱۲۲۲۵بود. امروز رفتم سونو فقط یه ساک خالی۱۶میلی بود هیچی داخلش نبود.نوشته ۶هفته، گفت زوده برو یک هفته یا ده روز دیگه بیا. دوباره خودم رفتم آزمایش دادم الان بتام شده۳۰۴۴۰. نرماله؟؟ تورخدا راهنماییم کنید سردرگمم😞

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل توروداشتم نگران نباش فقط خدابه دادت برسه که ازحالابه بعد بخاطرتشکیلش حالت شدید بدمیشه تشکی ...

خب چی شد برای شما؟ کی تشکیل شد

حالا خیر سرم بارداری دومم هست ولی انگار همه چی یادم رفته. همش دلم آشوبه😞

دو هفته دیگ برو برای قلب ۶ هفته مناسب ترین موقعست

آره انشالله. به نظرت بتام نرماله؟ مگه نمیگن هر۴۸ساعت باید دوبرابر بشه؟

خب چی شد برای شما؟ کی تشکیل شد حالا خیر سرم بارداری دومم هست ولی انگار همه چی یادم رفته. همش دلم آش ...

به من گفت دوهفته بعد بیا من سه هفته بعدش رفتم که به حساب خودم میشد هشت هفته وقتی سونو دادم تشکیل شده بود وصدای قلب وگذاشت بهم گفت ۹هفتس

خدایاخودت هوامون وداشته باش

آره انشالله. به نظرت بتام نرماله؟ مگه نمیگن هر۴۸ساعت باید دوبرابر بشه؟

بله بتات باید بیشتر میبود ولی فعلا مشکلی نداره دو هفته اگ لک بینی دردی داشتی ب دکتر مراجعه کن تا ۸ هفته برو سونو قلب رعایت کن رابطه نداشته باش کار سنگین نکن عجله نکن برای سونوگرافی 

به من گفت دوهفته بعد بیا من سه هفته بعدش رفتم که به حساب خودم میشد هشت هفته وقتی سونو دادم تشکیل شده ...

عزیزم الهی شکر. من الان به حساب سونو ۶هفته ام. به نظرت دو هفته دیگه برم خوبه؟ توروخدا دعا کن برای منم جنین و قلبش تشکیل بشه🥺

عزیزم الهی شکر. من الان به حساب سونو ۶هفته ام. به نظرت دو هفته دیگه برم خوبه؟ توروخدا دعا کن برای من ...

بهت گفته کی بری؟

انشاالله که تشکیل میشه توکلت به خداباشه

حالت تهوع واستفراق نداری

خدایاخودت هوامون وداشته باش

بله بتات باید بیشتر میبود ولی فعلا مشکلی نداره دو هفته اگ لک بینی دردی داشتی ب دکتر مراجعه کن تا ۸ ه ...

تا حالا که هیچ درد و لکه بینی نداشتم. میشه برام دعا کنی😞

مگه نمیگن هر ۴۸ساعت باید دوبرابر بشه؟ پس چرا نشده برای من🥺

خب شما ۱۹ ام از دادی دوازده هزار بوده 

بعد امروز از دادی سی هزاره 

شیش روز میگذره باید سه برابر بشه حدودا ک شده دیگ 

درضمن این اعداداصلا ملاک مطمنی نیستن

بهت گفته کی بری؟ انشاالله که تشکیل میشه توکلت به خداباشه حالت تهوع واستفراق نداری

توکل بخدا. خود سونوگراف گفت یه هفته ۱۰روز دیگه بیا. ولی گفتم بزارم همون دو هفته. آره حالت تهوع هم دارم ولی شدید نیست که بخام بالا بیارم.

تا حالا که هیچ درد و لکه بینی نداشتم. میشه برام دعا کنی😞

خداروشکر اگرم داشتی نگران نباش من خودم داشتم هیچی نشده ولی تا انومالی رعایت کن تا بچه بزرگ بشه الان اندازه کنجد نیست اصلا نگران نباش تو ۹ ماه میخا تحمل کنی پس کنار بیا سرگرمی برا خودت پیدا کن