2777
2789
عنوان

وای امروز موقع برگشت به خونه ...

517 بازدید | 34 پست

تو سرویس یه خانمی تمام مسیر بهم زل زده بود سنگینی نگاهش رو احساس کردم ولی نگاش نکردم وقتی پیاده شدم دوستم بهم گفت این خانمه کی بود انقد بد و خیره نگات میکرد گف من ترسیدم بخواد بکشتت با کینه و نفرت نگا میکرد منو دوستم طرف راست بودیم اون طرف چپ سرشو کج کرده بود و زل زده بود بهم یکم بیرونو نگا میکرد بعدش دوباره منو میترسم فردا دوباره باشه چیکار کنم ولی خب دلم میخواد ببینمش کیه مشکلش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا لز... بوده 😀

یا خوشش اومده برا پسرش

مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟

بگو شیشه ماشین اونوری 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
به نظرتون وقتی دیدمش ازش بپرسم مشکلش با من چیه یا هیچی نگم ؟؟

نه بابا هیچی نگو

مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟

شاید زیبایی

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...