2777
2789
عنوان

سالها بی خبری بس نیست؟؟؟؟؟؟

603 بازدید | 21 پست

سالهاست که ازت بیخبرم. شاید ترسیدم که نزدیکت بشم و پسم بزنی. نمیدونم کجای کار اشتباه بود. نفهمیدم قسمت نبود یا تو نخواستی؟مقصر کی بود؟من یا تو یا شایدم تقدیر. مشتاق دیدارتم ولی حتی توی خواب هم تو رو ندیدم صداتو نشنیدم. ۱۷ سال میگذره ولی هنوز چهره تو،صداتو،حرفاتو فراموش نکردم.حتی غرورت رو یادم دارم. تو بخاطر غرورت من بخاطر سادگیم همو از دست دادیم.شاید فراموشم کردی و حتی اسم و چهره م رو یادت رفته ولی من ..........

اشک از چشمام اومد 😭😭😭 اخ عزیزم خیلی سخته 

الان شما چند سالته اون چند سالشه 

چند سال عاشق هم بودین

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا بر عکس تو من از سر غرورم از دستش دادم چقدر تلاش کرد ولی من احمق ...

خوبه ازش خبر نداری من خبر دارم چقدر خوشبخته زنش و من حسرتش رو هر روز و هر شب میخورم

تصمیم گرفتم مادر مستقل و شادی باشم برام انرژی مثبت بفرستین ، دوستون دارم 🥰🥰🥰🥰

عزیزم این حجم از خود آزاری برا زندکی فقط یک بار میکنی اصلا درست.خکد زندگی هزار تا مصیبت داره

لطفا مشاوره برو

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
من دقیقا بر عکس تو من از سر غرورم از دستش دادم چقدر تلاش کرد ولی من احمق ... خوبه ازش خبر نداری من ...

خواهشا حسرت نخور عزیزم 

حسرت انرژی منفی داره

زندگی اونم نابود میشه 

قوی باش و تلاش کن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
برو مشاوره لطفا اگه خیلی اذیتی

خدا نیامرزه اونیکع اسم مشاوره انداخت دهن نی نی سایتی ها 

ینی نمیتونی بگی عطسه کردم میگن برو مشاوره میگی شام ندارم میگن برو مشاوره یعنی اسم مشاوره میاد می‌خوام بالا بیارم