سلام بچه ها من از ۱بهمن کلومفین خوردم و امپول یوروفولیتروپین زدم تا ۶بهمن بعد دکتر گفت ۱۱بهمن ازمایش هورمون بدم برم مطب ازمایش رو دید دکتر گفت خوبه بهم امپول آزاد سازی زد الان امروز تست زدم این افتاد ولی دلم خوش نیس بنظرتون اثر امپوله؟؟؟؟☹️ زیر شکمم سرفه میکنم یا عطسه میکنم یهو یه تیری میکشه وحشتناک سینه هامم حساس شده ترشح سفید هم دارن موعدم هم ۲۹بهمن هس همش درد پریود دارم ولی پریود نمیشم
خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت . بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.