2777
2789

اگه دانشجوعه یه رشته دیگه باشه و اموزشگاه خوب بره حسابداری و کامل یاد بگیره

کار حسابداری با درآمد نسبتا خوب براش پیدا میشه؟

یا شرکت ها مدرک دانشگاهی حسابداری میخوان؟

اگه تجربه دادین راهنمایی کنین ممنون

مهم اینه که کار رو بلد باشی 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

کامل برنامه هارو بلد باشی نیاز ب مدرک همه جا نیست 

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی شرکتام تاکید دارن که مدرک کارشناسی داشته باشی

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

من مدرک اموزشگاهی دارم و الان هم با س تا شرکت کار میکنم

فقط یکم سخته کار پیدا کردن بدون مدرک دانشگاهی

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
مطمئنی؟ نمیگن کارشناسی حسابداری داشته باشی؟

خب میگم که بعضی شرکتا مدرک تخصیلی بزاشون مهمه ،بعضیام فقط کار رو بلد باشی 

دولتی بخوای بری مدرک حرف اول رو میزنه ولی خصوصی سابقه کار و تسلط اصول حسابداری و نرم افزار براشون مهمه. هرچقدر نرم افزارهای بیشتری بلد باشی کارت راحتتره. اگه سابقه کار نداری تو شیپور یا دیوار بگرد دنبال جاهایی که کارآموز حسابداری میخوان پیش خودشون دوره ببین بعد همونجا استخدامت میکنن. دوره کاراموزیت بعنوان سابقه حساب میشه واست

البته الان داشتن مدرک خیلی شرطه برای کار. بیشتر جاها حتی لیسانس هم قبول ندارن

من مدرک اموزشگاهی دارم و الان هم با س تا شرکت کار میکنم فقط یکم سخته کار پیدا کردن بدون مدرک دانشگا ...

عزیزم میشه بگی حقوقت حدودا چقده؟ فقط یدونه شرکت

آموزشگاه کار با چه نرم افزاری یاد بگیرم؟

دولتی بخوای بری مدرک حرف اول رو میزنه ولی خصوصی سابقه کار و تسلط اصول حسابداری و نرم افزار براشون مه ...

همه ی نرم افزار هارو باید توی آموزشگاه یاد بگیرم؟ یا یکیشو یاد بگیرم بقیه شبیه هستن؟