2777
2789
عنوان

هرکسی میخواد بن مژه بزنه نزنه

420 بازدید | 16 پست

یوی دو ساله میخوام بن مژه بزنم خیلی دو دل بودم هعی گفتم بزنم نزنم تا بلاخره زدم الان بالای چشم راستم یک لکه سیاه اومده میگه رنگ پخش شده باید ریمو کنی دوستان نکنید اینکارارو با صورتتون اگر بدونید چقدر حرص خوردم و دارم حرص میخورم معلومم نیست درست بشه یا نه با صورت مثل ماهتون اینکارارو نکنید بازم هرطور صلاح میدونید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست داشتم انجام بدم ولی از وقتی دیدم چطوری ریمو میشه انجام ندادم 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
منم همینطور ، چند وقته مابین دو ابروم میخام بوتاکس کنم دو دلم آخرشم نزدم ، چهره نچرال ی چیز دیگست

آره بابا صورتتو با روغن بابونه يا روغن هسته انار يا بادام ماساژ بده هر روز از ده تا بوتاكس بهتره. من خودم دوس دارم طبيعي پا به سن بذارم

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
عزیزم منم انجام دادم خیلی راضیم این دلیل نمیشه چون مال شما تمیز کار نکرد بقیه هم مثل شما بشن .

منم خیلیا رو دیدم که عالین و رفتم زدم اینجایی که رفتم کلی مدرک داره فقط کارش بن مژه و خط چشم و ابرو و لب هست یه مرکز بزرگ و با افرادی که اونجا انجام دادند صحبت کردم اما یهویی برای من پیش اومد من نمیخوام دل کسی رو بلرزونم اما چون دیدم توی اینترنت فقط خوبیشو نوشته و هیچکس بدی شو نگفته گفتم منم بیام نظرمو بگم خیلی حالم بده واقعا نمیدونم تا یکماه چطوری دووم بیارم هرکی از رو به رو منو ببینه میفهمه منی که نمیخواستم هیچکس بفهمه 😔😔😔

من ک زدم خیلی ریز و طبیعی شده خیلی خوب شده اون نابلد بوده شکایت کن ازش بگو پولمو پس بده  ریم ...

من نه خسارت میخوام نه هیچی فقط چشمای بدون مشکل خو دمو میخوام 😭😭😭اینکه یک ماه بااین چشم باید برم سرکار اینکه همه میفهمن اینکه گوشه ی چشممه و خطرناکه و خیلیا میگن با ریمو احتمال داره گوشت اضافه بیاره اینا حالمو خراب میکنه من از اول که رفتم گفتم طبیعی میخوام گفت بن مژه خوراکه خودته ولی حالا اینطوری شد 

خدا امواتت رو بیامرزه از اینکه راهنمایی کردی عزیزم ۱ ساله با خودم درگیرم‌بزنم‌یا نه نمیزنم دیگه آ ...

ممنونم بازم هرطور صلاح میدونی ولی اگر میری خیلی خیلی هوایتو جمع کن 

منکه با کلی تحقیق و بررسی رفتم ولی پشیمونم انشاالله اگر تو رفتی این مشکل براتیش نباد