2777
2789

سلام

مامانم شب تا صب باهاش دعوا میکنه بیچارش کرده نمیزاره هیچ پیشرفتی بکنه کاری کرده که تو سرش غده ،قلبش جدیدا درد میکنه میگه باید ازدواج بکنی درحالی که۱۹سالشه فقط، بهش میگه تو پیری،انقد زیاده کاراش ک نمیتونم تایپ کنم

چ بلاهایی ک سرخودمو خواهرم اورد ای خدا

الانم باهاش دعوا کرد  رفت تو اتاق درم بست داره گریه میکنه بابام طرف مامانمو گرفت اجیمم چن بار خواس خودکشی کنه جلوشوگرفتم دلم براش میسوزه خیلی تلاش میکنه ک باهاش خوب باشه ولی اون نمیخواد

شما میگید چیکار کنم لطفا بگین دعاتون میکنم

حتما خواستگار خوب داره ک مامانت میخواد ابجیت ازدواج کنه 

ابجیت درس نمیخونه؟بگو کنکور بده بره از پیششون رو پای خودش وایسه

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭

درک میکنم مادر منم بدجنسه کافیه برادرم یه خوراکی یا چیزی بم بده زمین و زمان رو به هم میدوزه که پشیمونش کنه بهش میگه خودت استفاده کن چرا میدی به اون درحالی که من یه چیز بخورم یا بخرم میگه بده به برادرت یا اون خواهرم من تحمل میکنم چون یه روز از خونشون میرم خواستگار زیاد دارم

آدم هارو هر طور ببینی خودت همونطوری هستی محبت نیرومندترین و قوی ترین سلاح است😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خواستگار خوب داره ک مامانت میخواد ابجیت ازدواج کنه  ابجیت درس نمیخونه؟بگو کنکور بده بره ا ...

ن بخدا چندتا گدا گشنن و بی سواد 

پارسال یکی امد چوپان بود روستا زندگی میکر پسره دست ب زن داشت معروف بود به این که مامان و خواهرشو میزنه اون وقت مامانم میاد ب اجیم میگه باهاش ازدواج کن خوشبخت میشی

بعد چییی؟؟خواهرم که روزانه ۱میلیون خورد خوراکش میشه😒

چرا کنکور داره ولی افسرده شده نمیتونه بره سمتشون

مادرت بیمار روانیه ببرش دکتر دارو بخوره با هر ترفندی که بلدی  با خواهرت صحبت کن یه کاری یه جای ...

سابقه افسردگی داره

فایده نداره ژنتیکش همینه کلا خواهر برادراش و مامان باباش اینه خودشن همهشون بچه هاشونو اذیت میکنن

بخدا موندم چیکار کنم

باید مادرت  درمان شه فقط کاش دلیل بچه دارشدن یه عده رومیفهمیدم حتی توهمین سایت

باورت میشه اگ الان تایپیک میزدم که مادر شوهرم این کارو کرده

الان رفته بود اسلاید۲۰ ولی یکی ک واقعا مشکل داره رو کمکش نمیدن

سابقه افسردگی داره فایده نداره ژنتیکش همینه کلا خواهر برادراش و مامان باباش اینه خودشن همهشون بچه ه ...

پس با خواهرت بپذیرید اینطوریه هر چی گفت به خودتون نگیرید انگار یه روانی زده به سرش اونجا بیمارستانه سما هم پرستار آیا پرستار ازبیمار روانیش ناراحت میشه ؟ به خودتو نگیرید بزارید تنهایی حرص بخوره شوهر من همش فحش میده من یه مدت داشتم ناراحتی قلبی میگرفتم دیگه گفتم به درک هر چی میخواد بگه حرفای اون تو دهن خودشه ربطی به من نداره الان تنهایی حرص میخوره من همراهیش نمیکنم خدا شرش رو از سرم برداره 

ن بخدا چندتا گدا گشنن و بی سواد  پارسال یکی امد چوپان بود روستا زندگی میکر پسره دست ب زن داشت ...

الهی . حق داره واقعا کاملا درک میکنم حرفاشون چقدر میتونه روی روحیش تاثیر بذاره .

باهاش صحبت کن انگیزه بده بگو تنها راه خلاصی اینه درستو بخونی ببرش پیش مشاور 

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭