2777
2789
عنوان

دانشجویی و بارداری

204 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من بعد از چند سال خداروشکر تونسم به رشته ی مورد علاقم برسم

ولی بعدا متوجه شدم ک باردارم

فکر سقط زد ب سرم ولی اصلااا دلم نیومد

فاصله دانشگاهم با محل زندگیم یساعت راهه 

کلی استرس کشیدم و خیلییی هم دلتنگ میشم چون دو شب باید خابگاه بمونم

الان ۲۵ هفتمه و قصد دارم این ترمو برم و ترم بعد رو مرخصی بگیرم .یعنی تا اخر بارداریم باید برم کلاسارو :(

اگه راهنمایی دارین یا تجربه ای لطف کنین بگین ..

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه اسی توانشو داری

سخته ولی همش ب خودم تلقین میکنم ک باید بتونم با شرایطی که پیش اومده کنار بیام و قوی باشم 

ولی نمیدونم واقعا بودم یا نه ..

البته همسرمم خیلی همراهمه 

فقط فکرم پیش نینی هست ک زیاد نمیتونم کنارش باشم بعد زایمان

موقعیت سختیه چاره ای نداری جز این که یه پرستار مهربون و مطمئن براش بگیری باید مسوولانه تر برخورد م ...

تا۷_۸ ماهگی خودم پیشش میمونم مرخصی میگیرم ولی بعد اون به مامانم یا یه پرستار تا ساعت ۱ میسپارم تا همسرم از سر کار بیاد. خودمم اون موقع سعی میکنم رفتامد کنم هر روز (دانشگاهم ۴ روزه در هفته )و خابگاه نمونم 

سخته ولی همش ب خودم تلقین میکنم ک باید بتونم با شرایطی که پیش اومده کنار بیام و قوی باشم  ولی ...

ن ب ای این شکر کن که بارداریت پر خطر نیس خدایی نکرده 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
منم دانشجو بودم که باردار شدم دو ترمم مونده که تموم کنم یه سال مرخصی گرفتم الانم دارم تموم سعیمو میک ...

بسلامتی عزیزم الان بچه ات چند وقتشه ؟ وابسته ات نیست 

درسته ولی مرخصی یه ترم یا دو ترم میشه گرفت فقط

عزیزم شما دانشجو معلمی ؟بچتون بدنیا اومد چیکار کردین ؟چقدر مرخصی میدن دانشجویی؟میشه خودخوان خوند؟

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺