2777
2789
الهی بتونم استرسمو کنترل کنم الان ک داغونم

میتونی عزیزم❤

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیش ماه که چیزی نیس اینقدر استرس داری😅من سه سال و شیش ماه بود 😃،نترس بابا دعاکن هرچی مصلحتته بشه

😂😂بخدا انقدر شاد بودم سه روزه نشدم هرروز صبپامیشدم بیبی میزدم مثبت میشد کیف میکردم رفت از دیدی سیزده اول اینجور شدم😐😐بعد اینجور😭😭😭

😂😂بخدا انقدر شاد بودم سه روزه نشدم هرروز صبپامیشدم بیبی میزدم مثبت میشد کیف میکردم رفت از دیدی سیز ...

ای بابا دختر دیوونه شدی مگه ،قیول دارم ادم خیلی ناراحت میشه من اینارو خیلی تجربه کردم فداتشم ولی باگریه چیزی حل نمیشه ،بی بی چکات کاملا مثبت بودن؟عکسشون نداری؟

چرا پس با ۹۲ باردار نبودی ۹۲ که مثبته

باداری پوچ بود مثل اینکه اگه بالای ۲۰۰ باشه قطعا بارداری و اینکه هر ۴۸ ساعت باید بتا دوبرابر بشه ۴۸ ساعت دیگه اگه آزمایش دادی و دوبرابر شده بود شاید باشی

اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟

باداری پوچ بود مثل اینکه اگه بالای ۲۰۰ باشه قطعا بارداری و اینکه هر ۴۸ ساعت باید بتا دوبرابر بشه ۴۸ ...

۲۲ دی اولین روز اخرین پریودیم بوده 

جواب ازمایشو بردم بهداشت نشون دادم گفت لقاح دیر انجام شده سن بارداریت کمه نمیدونم والا منکه خیلی بلاتکلیفم ب هزارتا چیز فک میکنم