2777
2789

داشتن یه بچه خیلی خواسته‌ بزرگیه😢 خدایا حالم گرفته هستی و من دارم دشمن به شاد میشم؟؟؟؟؟؟

هستی و دارم نگاه های پر معنای همسرمو به بچه های مردم می‌بینم و له میشم😥 

هستی و من دارم داغووووون میشم

هستی 😭؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم دوست داشتی بیا کانالم و پادکستامو گوش کن شاید کمکت کنه.پادکست شکرگزاری رو کوش بده انجام بده خیلیا نتیجه گرفتن.پادکست سلامت جسم و روحم گوش بده

https://t.me/zahraaaa7777mojeze

دعا میکنم خدا یه دختر خیلی ناز بهتون بده دیگه بچه هیشکی به چشمتون نیاد😍

😥خسته شدم 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
💔بمیرم برات....ان شاءالله  خدا دوقلوشو بذاره تو دلت...ان شاءالله  والهی آمین...

😥💔 خدا کنه سالم باشی عزیزم

پس کی دیگه 😭

به نیابت از آقا امام زمان ۱۴ حمد میخونم انشالله حاجت رواشید 💚

ممنونم گلم ❤️🤲 انشالله شما هم حاجت روا باشید 

عزیزم بدون ترس دعا کن و ختم بگیر با دل آروم بدون ترس و نگرانی باید دعا کنی 

چجوری ؟دلم آروم نمیشه آخه 

😥💔 خدا کنه سالم باشی عزیزم پس کی دیگه 😭

همیشه لحظه های بی تابی ،لحظه های اتمام مشکله ب نظر من....ب زودی باردار بشی ان شاءالله 🤲🤲....‌خدا هست مطمئن باش همین حوالی😊داره کارتو رو به راه میکنه ان شاءالله...

خدایا شکرت💐🙏
چجوری ؟دلم آروم نمیشه آخه 

عزیزم با وجود خدا باین همه قدرت تو دیگه نباید با ترس دعا کنی ترس و نگرانی باعث میشه به خواسته ات نرسی دعا کن با خیال راحت بسپار به خدا منتظر باش مطمئن باش هیچ وقت نمیزاره دیر بشه

و اینکه باید مواظب گناه باشی بعضی گناهان بخصوص حق الناس مانع اجابت دعا میشن در مورد حق الناس هم اگه زیاد نمیدونی درموردش زیاد بخون چون حق الناس فقط مال مردم خوردن نیست