2777
2789
عنوان

شوهر دوستم طلاقش نمیده

369 بازدید | 27 پست

یکی از دوستام پنج سال پیش تو شرایط نامناسب تصمیم به ازدواج با هم دانشگاهی خودش میگیره (ظاهر این اقا موجه و درس خونده و... بوده )و عروسی میکنن و در مدت این پنج سال حتی تو دوره عقد و بعد ازدواج چند بار دوستم طلاق خواسته ولی شوهرش قبول نکرده و الان بعد پنج سال دوستم از خونه ی خودش رفته و باز درخواست طلاق داده اما شوهرش قبول نمیکنه

مشکلاتش اینطوریه که دوستم بدون هیچ حسی با شوهرش ازدواج کرده اما بعد ازدواج شوهرش رفتار خوبی نداشته با اینکه از قبل میدونست دوستم دانشگاه میره شاغله و اینا مدام کنترلش میکرده و یه جوری رفتار میکرده که بخاطر چت باهم دانشگاهی هاش احساس گناه کنه و به شوهرش باج بده درحالی که همه ی چتا عادی بودن

وهمیشه تو دوران عقد شوهرش خیلی شک میکرده بهش و مبایل خانمش ر چک میکرده و ازین کارا و مدام ناراحتی و دعوا که ت با فلانی صحبت کردی با فلانی حرف زدی (هم دانشگاهی هاش)

و در دوران عقد به دوستم گفته تو نعمت داشتن همسر دست نخورده ر  از من گرفتی اونم بخاطر چنتا پیام که با همکلاسی های دانشگاه در مورد درس و برس داشتن

اولین بار اینجا دوستم درخاست طلاق داد ولی شوهرش قبول نکرد و گفت دیگه شک نمیکنم و ازارت نمیدم

ولی همچنان کارهاش ادامه داشت مدام شک میکرد به دوستم حتی دکتر رفتنی  یا خرید رفتنی و مدام کنترلش میکرد و دوستم ازین ناحیه خیلی رنج میبرد الانم شوهره میگه من دیگه شک نمیکنم و تغییر میکنم برگرد ولی دوستم میگه من هیچ حسی نسبت بهش ندارم و با کوچیک ترین حرف و مشکل تمام اذیت ها و ازار های گذشته ش در این پنج سال جلوم ظاهر میشه و فقط نفرتم بیشتر میشه

بنظر شما دوستم طلاق بگیره یا بمونه با این حس نفرت؟

دوستم شاغله و هیچ فرزندی ندارند

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شوهرش بره دکتر درمان شه فقط مشکلشون همینه دیگه 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
شوهرش بیماری پارانویید دارن ...  هر چه زود تر جونش رو نجات بده از این بیمار روانی

بیماری شو توضیح میدی عزیزم چیه؟  منم شکاکم یکم 😑😑

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
مشکلات دیگه یی هم دارن اما شک این آقا خیلی زیاده 

متوجهم خب وکیل بگیره برای طلاق کمکش میکنن

وقتی نه حسی داره بهش و ازارم میبینه معلوم دیگه جدا بشه قطعی بره این اقا هم الکی میگ اگر میخواست دیگ شک نکنه و خودش بقولی تغییر بده تو این پنج سال اینکار میکرد

خداروشکر بچه نداره و راحت میتونه جدا بشه

وقتی دلش سیاه و تیره این اقا چطور میتونه یه شبه رنگیش کنه؟؟؟

الان که رفت دیگ برنگرده و این راهش ادامه بده

ادامه دادن=خریت

این داستانو من دقیقا تجربه کردم با این تفاوت که شوهرم به جای شک عصبی میشد

اوایل مث ایشون عذرخواهی که هیچ به غلط کردن افتاد و همه چیز دستم بود

و راه فرارم آسووون بود الان بقیه فکر میکنن راضیم ولی از درون داغونم که چرا موندم و شوهرم روز به روز وقیح تر میشه