2777
2789

اصلا دلم نمی‌خواد به پسرم پستانک بدم به خاطر دندوناش اما چند هفته ای هست که تو بیداری اصلا شیر نمی خوره ولی پستانک امتحان کردم دو بار دیدم می گیره چکار کنم مثل قبل سینه بگیره خیلی دهنش بزاق ترشح می کنه. مامانا تجربه مشابه دارین؟ راهنمایی کنید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از علایم رفلاگس پس زدن سینه تو بیداریه

جدا آخه خدارو شکر وزن می گیره اما من ترس دارم که خدایی نکرده قندش بیفته آخه به زور میشه خوابوندش و تا نخوابه شیر نمی خوره 

پسر منم تا دوماهگی شیرخودمو میخورد بعد بهش پستونک  دادم دیگه سینه مو نگرفت میخوابوندمش بهش شیر میدادم تا ۶ ماهگی.  بعدش غذای کمکی فرنی و.. میدادم. شیشه هم نمیگرفت شیرخشک بدم. خیلی اذیت شدم. الان باردارم نمیخوام به این نی نی پستونک بدم میترسم

از تجریه خودم میگم پسرم شیر منو داشت ول میکرد من خیلی تلاش کردم نشستم ولی دیگه نگرفت  ب زور ت ...

من فکر می کردم بزرگتر بشه بهتر شیر بخوره اما یهو این مدلی شده

پنج روز دیگه سه ماهش تمام میشه

اگه سیر میشه 

پستونک بده . من به پسرم ۴ ماه پستونک دادم

خدا رو شکر دندونش مشکلی نداره 

و اینکه اگه دل درد یا خودش رو زیاد جمع میکنه  احتمالا نفخ داره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن