2777
2789
عنوان

لاین کاشت مژه درآمدش خوبه؟؟

2391 بازدید | 16 پست

من با توجه به روحیه حساسی که دارم از بین لاین های آرایشگری تصمیمی به آموزش کاشت مژه گرفتم.کدوم از بچه ها تجربه دارن تا راهنماییم کنه؟؟ من الان کارمند یه شرکت خصوصیم/.میخوام یه هنری یاد بگیرم واز کارمندی بیام بیرون.یه دوستام گفت برو بادکنک آرایی هم شاده وهم درآمدش خوبه.خودم مژه فکر میکنم به روحیم بخوره.حالا باز شماهم نظر بدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شهرتون داره برای مژه

یادمه یبار ک بچه بود ارزو کردم زندگیم عین رمان بشه فکر نمیکردم خدا ارزومو برآورده کنه اما الان زندگیم جوری هیجانی شده که اگه یه رمان بود ک میخوندی میگفتی همه اینا تخیلیه و وجود نداره کاش اخر داستانم همونطوری ک میخوام بشه 

بادکنک آرایی که سود خالصه بنظرم بدون خستگی آنچنانی فیزیکی

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
من خودمم بین ناخن و مژه موندم ولی از کثیف کار ناخن خوشم نمیاد ولی به پولش میرزه مژه هم دقت و صبر بال ...

من چون خودم ناخن گذاشتم اصلا از لاین ناخن خوشم نمیاد .ولی مژه شنیدم خیلی وقت میبره.من دقت وحوصلم عالیه

من چون خودم ناخن گذاشتم اصلا از لاین ناخن خوشم نمیاد .ولی مژه شنیدم خیلی وقت میبره.من دقت وحوصلم عال ...

خب خوبه کجا میخوای بری یاد بگیری

هزینه یادگیریشم زیاده ۳ونیم میگیرن

از کجا اطلاع داری؟؟؟

سفارش دادید تابحال؟ 

برای یه بادکنک آرایی کوچیک و ساده ۵۰۰ تومن میگیرن

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

مژه حوصله می‌خواد من دخترعموم خیلی تمیز و خوب کار میکنه قشنگ سه ساعت زمان میبره

اون لیفت ابرو هم میکنه

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁