2777
2789
عنوان

کلاس زبان

107 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ۴۰ سالمه زبان هیچی بلد نیستم میخوام از اول اول شروع کنم موُسسه ای که رده بندی سنی داشته باشه و با بچه های سن پایین تک نباشم تو کلاس به نظرتون تو این سطح ابتدایی پیدا میشه که خوب باشه؟ میخوام مکالمه یاد بگیرم و آهنگ و فیلم متوجه بشم . ترجیحا شرق باشه ولی اگه موسسه خوب جای دیگه هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید با این ویژگی ها

آره

انقد کلاس هست ک

تهرانی،؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

انلاین سراغ دارم عالیه کارشون

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.