2777
2789
عنوان

تا حالا دوس پسر معروف داشتین🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 8856 بازدید | 138 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عععع پایین تر هم یکی بوده باهاش😂

آره چون آدم لاشی بود از هم جدا شدیم

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
نهههه اطرافیانش تقریبا تو همون سالها زیاد میخوندن

میلاد راستاد؟🦆

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
توخوابم یکبار با حامد کمیلی دوست بودم  یکبارم باز تو خواب دیدم دارم با شاهرخ خان تیک میزنم ول ...

عزیزم😂😂

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

یکی بود کلا ت استانمون معروف بود 

بخاطر فالوراش و اینستا 

ی بار من یه فیلم گذاشته بودم استوری اینستا 

اومد دایرکتم و رابطمون شروع شد 

و الان باهاش ازدواج کردم 

اینستاشو پاک کردم 

معروفیت تموم شد 😂😂😂

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤
اهان بله

خیلییی مشکلات خونوادگی داش مدام میگف میخام خودکشی کنم این حرفا یسره هم آهنگای دپ‌میداد بیرون 😣

خیلییی مشکلات خونوادگی داش مدام میگف میخام خودکشی کنم این حرفا یسره هم آهنگای دپ‌میداد بیرون 😣

حالا زنده اس یا خودکشی کرد؟😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
یکی بود کلا ت استانمون معروف بود  بخاطر فالوراش و اینستا  ی بار من یه فیلم گذاشته بودم ا ...

ایول جذبه😂