2777
2789
عنوان

تجربه عکس رنگی

339 بازدید | 2 پست

سلام خانوما خواستم تجربه انجام عکس رنگی رو در اختیارتون بزارم امروز صبح انجام دادم ، چند ماه اقدام ب بارداریم نتیجه نگرفتم گفتم برم عکس رنگی انجام بدم خیالم راحت شه منم فکر می کردم خیلی درد داره و نمی تونم انجام بدم از دو روز قبلش شیاف دیکلوفناک و قرص داکسی سیکلین استفاده کردم زمانی که رفتم داخل از شدت ترس و استرس پاهام می لرزید اسپکلوم رو وارد رحم کرد(اصلا درد نداره )بعد یه امپول ک مایه حاجب توش بود رو تخلیه کرد اصلااا درد نداشت فقد زمانی ک مایع وارد می شد در حد چند ثانیه مثل درد پریودی بود کلا کمتر از یه دقیقه طول کشید و دوتا عکس از شکم گرفتن 

استرس  می تونه انجام رو براتون سخت کنه منم اولش تموم بدنم می لرزید نفس عمیق خیلی تاثیر داره خلاصه بگم ترس ب دلتون راه ندین 

دقیقا برای منم همین بود

البته من از یکی دو ساعت قبلش شیاف مسکن استفاده کردم و قرص ژلوفن خوردم. از چندروز قبل نیاز نیست.

من گرفتگی جزئی داشتم که با دوبار تزریق مایع برطرف شد. و شکرخدا چندماه بعدش باردار شدم.

خیلی کار خوبی کردید وقتتون رو بیشتر از این تلف نکردید و عکس رنگی انداختید. ان شاءالله بزودی دامنتون سبز شه دوست عزیز

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.