2777
2789
عنوان

دعا و راهنمایی دوستان

44 بازدید | 6 پست

دوستان یکی از آشنایان ما توی زندگیش سنگینی افتاده و دولت تمام حساب هاشو بسته.همش داره توی زندگیش بدمیاره.میشه براش دعاکنید مشکلش حل بشه؟اسمش هم محمد هست.منم برای شما دعا میکنم به هر خواسته ایی که دارید برسید فقط اسم بگید من ایت الکرسی میخونم

سنگيني رو با يكسري گياها كه روش سوره ها ميخوني تو خونه دود ميشه ميشه رفع كرد اين گياها خودشون خاصيت پاكسازي انرژي منفي دارن با قرآن كه تركيب بشه اثر چشم زخم و نحسي و سنگيني رو از بين ميبره

انشالله مشكل شون حل بشه 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
سنگيني رو با يكسري گياها كه روش سوره ها ميخوني تو خونه دود ميشه ميشه رفع كرد اين گياها خودشون خاصيت ...

ممنونم ولی میشه بگید اسم سوره و گیاه ها چی هست؟بعدم اون شخص پیش من نیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ولی میشه بگید اسم سوره و گیاه ها چی هست؟بعدم اون شخص پیش من نیست. 

خب پس بدرد ايشون نميخوره چون بايد تو خونه شون دود بشه 

عكسشو ميفرستم با توضيحش 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

در علوم غريبه اصطلاحا به  سنگيني و نحوست جمع شده در منازل طاقه اطلاق ميشه كه موجب ايجاد مشكلات در ساكنين و بي طاقتي و خشم و دعوا و …. ميشه،به جهت رفعش كل موارد بالا رو به ميزان مساوي بصورت خشك تهيه ميكنيد در اتاقي تنها با وضو روبه قبله نشسته و در يك مجلس(بي وقفه) طبق شرايط قيد شده در تصوير به روي لوازم ميخانيد و بمدت هفت روز مداوم در منزل موقع اذان مغرب دود ميكنيد در تمام اتاق ها بچرخانيد و بعد از اتمام به مدت ده دقيقه پنجره هارو باز بزاريد تا انرژي هاي منفي و سنگيني خارج شده و جايگزين شود.

در واقع شما يكبار بروي لوازم سوره ها رو ميخونيد و هفت روز دود ميكنيد نيازي نيست هرروز بخونيد ،اسپند خالص بايد بدون كندر و عاطل و باطل و گلپر باشه فقط اسپند بدون هيچ افزودني .اين دستور بسيار بسيار مجرب هست هديه يك استاد عزيز جنوبي هست كه خدمت شما عزيزان ارائه كردم در حاليكه خيلي پيج ها همين تركيب رو بنام بخور معجزه و ابطال سحر با قيمت كذايي به خلق الله ميفروشند

https://t.me/mavaraamozesh

توضيحشم برات فرستادم من با همين شكل ماهي يبار انجام ميدم قبلا وسايلش گرفتم خشك كردم قاطي شون كردم الان فقط ميخونم و دود ميكنم چون من خيلي زود چشم ميخورم و بفنا ميرم