2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم مدام جیش داشت ساعتی دوبار😐جوری ک شک کردم ب دیابت بردم دکتر ازمایش نوشت مشکلی نداشت ن عفونت ادراری ن دیابت ، دخترم اب زیاد میخوره گرمیجاتم بهش میدادم فایده نداشت تا اینکه دکترش گفت احتمالا مثانه اش کم حجمه و هرچی بزرگتر بشه خوب میشه الان سه سال و نیمشه س ماهه میبینم خیلی رفتنش کمتر شده مثلا شده سه ساعت ی بار 

من دخترم مدام جیش داشت ساعتی دوبار😐جوری ک شک کردم ب دیابت بردم دکتر ازمایش نوشت مشکلی نداشت ن عفونت ...

دخترم قبلا کم بود ولی الان میبینم زیاد شده ادرار از وقتی ک سرما خورد و هوای شهرمون هم سرد تر شد اینجوری شده

تعدادشو نمیدونم چون پوشکه ولی گاهی خیلی پر میشه گاهی نه. بسته به آبی که میخورن هم هست

بله من ب دخترم پرتقال زیاد میدم و هوای شهرمون  هم سرد شده فک میکنم واسه  همینه

دخترم قبلا کم بود ولی الان میبینم زیاد شده ادرار از وقتی ک سرما خورد و هوای شهرمون هم سرد تر شد اینج ...

پهلوهاشو با روغن نارگیل چرب کن ی روسری ام ببند ب شکم پهلوش یکمم ابجوش نبات بهش بده ببین چطور میشه ساعت بگیر ببین چن بار میره جیش  اگ کمتر شد بدون سردیش شده اگه تغییر نکرد ببرش دکتر ک ازمایش بنویسه