2777
2789

بچه ها الان  زن داییم که مسئول آزمایشگاه هست زنگ زد گفت جواب آزمایش آمده خودشم برای عصر واسم نوبت متخصص گرفته 

متاسفانه سرطان دارم 

چند تا پاتولوژی دادم 

واین آخری بود که نوع اون رو مشخص می‌کرد 

الان خیلی دل شوره دارم نمیدونم چیکار کنم 

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خوش خیم هست امید فقط داشته باش عزیزم

امضات❤️🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

این بیماری فقط روحیه میخواد فداتشم 

خداروشکر همه نوعش درمان هم داره دوتا از دوستام خدا شاهده باهم سرطان داشتن چند ماه پیش الان هردو مرخص شدن و فقط تحت نظرن اصلا نگران نباش توکلت به خدا باشه و ائمه ماهم کلی دعات میکنیم 

الهی بحق بیمار مصلحتی کربلا آقا امام سجاد علیه السلام که تولدشون نزدیکه برگه ی شفاتو امضا کنن و بهت عیدی بدن مولا بحق بزرگیه اربابمون امام حسین علیه السلام و دو دست مبارک آقا حضرت ابوالفضل عباس علیه السلام 😍🤲💚

میدونی استرس و ترسه که سرطان رو بدخیم میکنه و درصد مرگ و میرش رو میبره بالا؟یکی از اقواممون سرطان بدخیم داشت ولی روحیش عالی میگفت سرماخوردگیه چیزی نیست که.قشنگ سر یک سال خوب شد و هیچ علائمی دیگه نداره.

بچه ها بگید چیکارکنم  دارم از دلشوره میمیرم  پاهام بی حس شده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

همش اینو با خودت بگو عزیزم آروم میشی 

همه چی دست خداست دیدی بچه نوزادی که بعد۶۰ ساعت ازیر آوار ترکیه سالم اومد بیرون 

پس آروم باش