2777
2789

من همیشه به یاد دوران دوستی با شوهرم قبل از نامزدی 

هیچکاره خلاف شرعی نمی کردیم فقط می رفتیم بیرون و راه می رفتیم و حرف میزدیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

گنجشکک اشی مشی لب بوم ما نشین..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط ب این فکر میکنم چرا با یک پسر درست درمون نموندم.یک بار ب پسر عموم فکر میکنم یک بار ب یک عشق دوره دانشجویی ک مهندس بود .

الان ک ازدواج کردم از شوهرم راضی نیستم.اونا حداقل پولدار بودن..دوستم داشتن.اه

وقتی ک اقام گفت دوس دارم اگع روزی بچع دارشیم بچه ام دخترباشع وشبیه توباشه وازتودوتاداشته باشم...من اون لحظه ذوق شوق همچنان شوق😂😂

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
🤣والا شوهرم پسر خوبی بود مگر نه که خودم شیطون بودم

دقیقا منمممم 🙄😂 اگه به من باشه به همه آدم های اطرافم چشم هیزی دارم ، اما شانسی که دارم آدم های اطرافم بچه های خوبین ، وگرنه غیر قابل کنترل میشد همه چی😐💔😂

ساعت 2 شب زنگ زد گفت مرا با خیال تو تا صبح نجواست/ که تا با خیال منت خود چه سوداست   گفتم پسر خوب می‌دونی ساعت چنده؟ برو بخواب. گفت یه لحظه بیا پشت پنجره ببینمت برم بخوابم! دیوونه اومده‌بود خیابونمون منو ببینه بره

حال من عالیست، مثل حال گل. حال گل در چنگ چنگیز مغول
ساعت 2 شب زنگ زد گفت مرا با خیال تو تا صبح نجواست/ که تا با خیال منت خود چه سوداست   گفتم پسر ...

🥲

من اصن اینا رو درک نمیکنم واقعی میشه یکی آدمو 

انقد بخواد؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻