2777
2789

اگه قرار باشه تقریبا دوماه مجازی باشید باهم ولی بعدش حتما همو ببنید حضوری و بعد اونم تقریبا ماهانه ملاقات کنید شهر ها هم از هم دوره ولی ماشین داشته باشه خودش 

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ولی بعدش باید حتما به پزشک زنان یه سر بزنه آدم چون................... و .......... آخرش....... ...

متوجه منظورتون نشدم 

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
ما پنج سال حضوری ندیدیم‌همو 🤷

خب اینجوری سخت نیست مثلا یهو ببینی طرف اصلا شبیه عکساش نبوده

من بعده پنج ماه دیدمش و شروع شد

بعد اون چند ماه یکبار همو می‌بینید