2777
2789

حواست باشه فشار نیاره به شکمت

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ماه چندمی؟

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

نشستن بچه که اصلا مشکلی نداره ولی برا لکه بینی برو دکتر حتما پیگیر باش

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بشینه بغلت🙄؟ ببخشید متوجه منظورت نشدم

اگه منظورت اینه که توپهلوته یعنی سرماخوردی وشکمت سرده گرمش کن

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
شئ سنگین بلند نکن..برا لکه بینی برو دکتر حتمن.. بچه فقط بغلت نشسته یا رو شکم..شکم نزار اما بغل ربطی ...

دکتر رفتم و شیاف مصرف می کنم  ولی خب برادرزاده ها  خواهرزاده های خودم یا شوهرم زیاد میان بغلم میشینن منم چون دوسشون دارم چیزی نمیگم  سعی کردم جوری بزارمشون که به شکمم تکیه ندن و بیشتر وزنشون روی پاهام باشه 

بشینه بغلت🙄؟ ببخشید متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینه که توپهلوته یعنی سرماخوردی وشکمت سرده گرمش ک ...

نه  منظورم اینه که اگه الان که باردارم مثل قبل بچه ها رو بنشونم توی بغلم اشکالی نداره  چون من شیاف مصرف می کنم و لکه بینی هم دارم با کوچکترین فعالیت و فشاری سریع لکه بینی پیدا می کنم 

منظورش اینه یه بچه دیگه بشینه بغلم:/

اهاااااااان ببخشی 🤣🤣🤣🤣

شرمنده

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
نه  منظورم اینه که اگه الان که باردارم مثل قبل بچه ها رو بنشونم توی بغلم اشکالی نداره  چون ...

خوب عزیزم برو دکتر شاید رحمت پایینه منم اینجوری بودم