2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک

158 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من از ۱بهمن کلومفین خوردم و امپول یوروفولیتروپین زدم تا ۶بهمن بعد دکتر گفت ۱۱بهمن ازمایش هورمون بدم برم مطب ازمایش رو دید دکتر گفت خوبه بهم امپول آزاد سازی زد الان امروز تست زدم این افتاد ولی دلم خوش نیس بنظرتون اثر امپوله؟؟؟؟☹️ زیر شکمم سرفه میکنم یا عطسه میکنم یهو یه تیری میکشه وحشتناک سینه هامم حساس شده ترشح سفید هم دارن موعدم هم ۲۹بهمن هس همش درد پریود دارم ولی پریود نمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از امپولت گذشته

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

دو روز دیگه بزن اگه کمرنگ شد اثر آمپول بوده اگه پررنگ شد مبارکه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
۱۱بهمن

خب پس از اون نیس یکی دیگه بزار اگه مثبت شد چند روز از عادتت که عقب افتاد بعد برو آزمایش الان نری چون تعداد بتا کم نشون میده بعد مجبوری دوباره بری ولی خب فک کنم بارداری مبارک باشه