2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابداری همه جا میخوان ازمونای استخدامیم اکثرا حسابداری میخواد کوچیکترین شرکتم یه حسابدار میخواد بری ...

اها ممنون چون یه شهر کوچیکیم نمیدونم کار باشه یا نه

اها ممنون چون یه شهر کوچیکیم نمیدونم کار باشه یا نه

هست هر مشاغلی اکثرا حسابدار میخواد اگع دوست داشته باشی بخونیم کارمند بانک کارشناس مالی کارشناس بیمه اای غیر تا دلت بخواد هس شهر کوچیک وبزرگ نداره تو یه شهر بزرگم بودی جمعیت بیشتر بود متقاضی کار حسابداریمبیشتر بود در کل فرقی نداره رشته اینده داریه

هست هر مشاغلی اکثرا حسابدار میخواد اگع دوست داشته باشی بخونیم کارمند بانک کارشناس مالی کارشناس بیمه ...

اها ممنون اخه یکی میشناختم با سهمیه ۲سالی ازمون داد تا بالاخره یه جای خوب استخدام شد ولی میگفتن اگه اموزش ابتدایی خونده بودی همون اول میگرفتنت

اما من که سهمه ندارم باید دنبال یک رشته ای باشم به غیر از استخدام  دولت راه های دیگه هم باشه براش

اها ممنون اخه یکی میشناختم با سهمیه ۲سالی ازمون داد تا بالاخره یه جای خوب استخدام شد ولی میگفتن اگه ...

خب میگم ک استخدام دولتم نخوای فقط برو کاراموزی بعد ک گذروندی سابقه میشه برات  همه جا میخوان

من خودم حسابداری خوندم و راضیم البته دانشگاه ازاد رو نمیدونم فک نکنم زیاد تفاوتی تک بازار کار داشته باشه چون برمیگرده به سابقه

💕🧚‍♀️