2777
2789

پدرم چند وقتی هست بیماره روز به روز افتاده تر میشه از دیشب زبون بسته وحرف نمیزنه  کیا تجربه داشتن چقد طول کشیده تا فوت کردن ،همش حس میکنم زبونم لال بابام داره از دنیا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمر فقط دست خداست عزیزم.

من مادربزرگ همسرم روزهای اخر زندگیشون دیگه دسشویی نمیتونستن برن زخم بستر گرفته بودن و کلا بدنش زخمی بود

اما غذا شو میتونس بخوره.

موقعی هم ک فوت کرد انگار خوابیده بود هیچکس نفهمیده بود ک تموم کرده

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه

خداکمکش کنه ببریدش دکتر...من پدرم راه نرفت بعد حرف نزد بعدش ی ایست قلبی کرد دکترا برگردوندنش ده روز بعدش رفت 💔سرطان داشت

انشالله خداشفا بده پدرتو 

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
اشتهاش کم شده

این علائمم هم هست کم اشتهای جوریه ک ادم چندروزاخر عمرشون  حتی چای هم‌نمیتونه بخوره بخوادم بخوره غذا رو تف میکنه میندازه چون نای انسان تنگ میشه دهان خشک میشه  البته دور ازجون عزیزشما

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤