2777
2789
عنوان

از بچه شیر دادن خسته شدم

5049 بازدید | 34 پست

تقریبا هر دو ساعت و نیم تا سه ساعت یکبار شیر میخواد 

البته علاوه بر شیر خودم شیرخشک هم میدم ولی خب کلا خواب و بیداریم ریخته بهم

داشتم فکر می‌کردم دیگه فقط شیر خشک بدم. کسی اینجا هست که فرزندش فقط شیرخشک خورده باشه؟ چقدر برای این تصمیم تحقیق کردید؟ پشیمون نیستید؟

من سر بچه اولم اصلاً اینجوری نبودم راحت می‌تونستم بخوابم ولی الان اینجوری شدم و از شیر دادن هم یه حس بدی بهم دست میده

از شیر دوش برقی هم استفاده کردم راضی نبودم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بنظرتون اگر خودم پسرم رو شیر ندم مادر ظالمی‌ام؟

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

منم متنفر بودم از بچه شیر دادن.ولی شیرم حیف بود چون قوی و پر چرب بود با بدبختی تا ۲۰ ماهگی دادم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد منم ندم فرسایشی شده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نه چه ظلمی منم میخام به بچه بعدیم شیر خشک بدم والا روانی شدم هیچی ازم نمونده

من بچه اولم رو میتونستم شیر بدم ولی الان‌ یه‌جوری میشم

یه حسیه که درست نمیتونم وصفش کنم

من  بچه اولم 

از شیر دادن چندشم میشد عصبی میشدم 

فقط دوماه شیر دادم البته اونم از ۱۰ روزگی  شیر خشک میدادم 

راحت شدم 

ولی بچع دومم  شیرم خوب بود اما مریض شدم و ترسیدم شیرمو بدم 

و شیر خشک دادم  دیگع دخترم سینه نگرف 

ولی دروغ چرا سر دومی خیلی عذاب وجدان دارم تا الان ک سینمو میزارم  دهنش  جیغ میزنه  نمیخوره 😒

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

انقدر یکوری خوابیدم گردن درد گرفتم

بچتون چند ماهشه؟

چهل و دو روز.

داره یکماه و نیمه میشه

من بچه اولم رو میتونستم شیر بدم ولی الان‌ یه‌جوری میشم یه حسیه که درست نمیتونم وصفش کنم

بنظرم هیچ ظلمی نیس

بچه به مادر شاد و پرانرژی احتیاج داره

نه یکی مث من که انقد از شیردادن کلافه س که حوصله خودشم نداره چه برسه به بچه

شیر خشکم خداروشکر توش همه چیز داره

هرچی بزرگتر شه خوابشم بهتر میشه سال اول کلا سخته حداقل ۶ ماهم بتونی شیرخودتو بدی بعدش غذا میخوره زیا ...

من دخترم رو تا دوسال و نیم شیر دادم

اون‌موقع هم همه می‌گفتن شیر نده فرم سینه‌هات خراب میشه ولی من توجی نکردم چون برام مهم نیست این حرف‌ها ولی الان گردنم داره میشکنه