2777
2789

اینم چشای من 👀👀

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

خدایا چقد امشب تاپیک عکس میبینم.

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

چشات سگ داره اسی جان خیلی😕😁

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم