2777
2789
عنوان

من اومدم بعد مدتها... 🧡🍃🌸

2361 بازدید | 21 پست

سلام ..

امیدوارم که حال دل همتون خوب باشه..

نمیدونم چی بگم .. از کجا شروع کنم...

یه معذرت خواهی بدهکارم به همه اونایی که باهام درارتباط بودن اینجا.. چون یهویی رفتم.. بی خبر رفتم.. نگرانم شدین میدونم.. فقط میتونم بگم شرمندتونم..

ولی من واقعا حالم خوب نبود..

اوایل که بخاطر جریانات سیاسی نتم مشکل داشت 

بعدشم رفتم دانشگاه و به حدی سرم شلوغ شد با درسام که فرصت نمیکردم بیام اینجا...

من از رضا هم جدا شدم ..

فکر کردم دیدم رابطمون واقعا بی معنیه..

و قرار نیست به هم برسیم و سر انجامی نداره این عشق.. حرفم زدم باهاش.. دیدم قصد جلو اومدن نداره و سفت و سخت پای عقایدش وایساده.. جدا شدیم با عشق.. ۳ ماه اینا گذشته از جداییمون.. ولی خب دلم دیگ نمیخواد برگردم به یه رابطه بی سرانجام.. عشقمون با همه قشنگیاش تموم شد.. حالم خوب نبود.. و ترجیح دادم بریزم تو خودم.. و با حرفای تلخ و پر دردم ناراحتتون نکنم... من و رضا جدا شدیم و من این واقعیت تلخ رو پذیرفتم.. بعدشم با امتحانات ترم مشغول شدم و زلزله خوی.. چند روزه اینور اونوریم.. ۴ ۵ روز ارومیه موندم.. بعدش اومدم تو چادر موندیم.. الان کم و بیش ترسمون ریخته اومدم خونه..

خلاصه روزهای بدی رو گذروندم.. امتحاناتمو هم سعی کردم خوب بدم.. نذاشتم بخاطر شرایط روحیم نمره هام پایین بشن..

واقعا توانایی اینکه تگ کنم ندارم.. معذرت میخوام ک نمیتونم پی ویارو جواب بدم‌.. هر وقت مساعد بودم میام 🧡

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

❤️

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

@f_p_t  

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه میام نی نی سایت تاپیکای تورو چک میکنم که ببینم چیکار کردی آفرین بهت دختر عاقلی هستی منطقی تصمیم گرفتی راهت باز باشه خوشحالم که فانتزی فک نکردی و چندین سال دیگه ام خودتو درگیر نکردی

🙂

سلام زهرا خانم🦋🌱شب بخیر 

من خیلی این مدت چک کردم ببینم می‌آید یا نه... راستش توی این سایت دوستی ندارم ولی شما به من کمک کردید و من هیچوقت فراموش نمیکنم 🌝خوش اومدین☘️✨️حتما هر تصمیمی که بعد از این همه مدت برای زندگیتون گرفتید ؛ درست بوده ...من میفهمم چقدر بلاتکلیف موندن سخته 🙂و بی هدف پیش رفتن یه رابطه چقدر آزار دهنده هست...

ادامه دادن توی اون شرایط برای هر خانمی سخت هست...تجربه کردن احساس مقدس عشق خودش یک نعمت و موهبت بزرگ هست که شما ازش برخوردار شدید پس غمی نیست 🌼

امیدوارم حال دلتون هرچه زودتر بهتر بشه ❤️خوشبخت ترین باشید و سلامت ...

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
@f_p_t    

فکر میکردم یه دوستی و رفاقت مجازی 

میتونع پایانی داشته باشع اما این مدت

هر زمان که یه چیزی یادآوری میکرد بودنت

رو بهم بیشترررررر باورم میشد ک رفاقت باهات

رو نمیشع هیچوقت فراموش کرد😍

خیلی حرفا باهات دارم منتها

بمونع سر فرصت عزیزترین😍❤

مراقب خودت باش عروسک💖

زهرا من پیگیر تاپیکات بودم 

خدا بزرگه حتما حکمتی داشته عزیز دلم 

انشاا... بهترین ها برات رقم بخوره و حال دلت خوب بشه 

اگر قسمتت باشه عشق رضا مطمعنا با هزار بار جدایی سرنوشت طور دیگه ای رقم میخوره 

برات آرزوی بهترین هارو دارم ❤️

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سلام زهرا

چقدر خوشحال بودم که بهم رسیدین فکر میکردم دیگه پذیرفته که برگشته

هنوز مثل قبل میخوایش؟یا عشقت کمتر شده؟

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️

سلام
آخرین پیامی که برای من فرستادی {سال پیش} رو امروز تازه خوندم !        اکانتم پریده بود و نمی تونستم واردش بشم    امروز معجزه شد و وارد شد
وقتی پیامت رو خوندم می خواستم برات یه متن بنویسم که نتیجه ش میشد همین کاری که الان کردی و توی این تاپیک نوشتی
خوشحالم برات
و متاسفم بخاطر عمر و عاطفه ای که خرج جا و شخص اشتباه کردی ! و احتمالا موقعیت ها و کیس هایی که بخاطر این رابطه خراب کردی !
خیلی خوشحال شدم تاپیکت رو دیدم   

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

قربون دلت برم 

من چندین ساله تاپیک های شمارو دنبال میکنم 

خدا به دلت ارامش بده الهی بحق صاحب الزمان و این ایام عزیز🌺 راستش تاپیکتون رو که دیدم غم اومد تو دلم 

امیدوارم بهترین ها واست اتفاق بیفته هرچی که به خیر و صلاحته

هروفت حالت خوب شد بیا از حال و احوالت بگو دلمون واست تنگ و نگران میشه

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

زهرا.... 

چی بگم 

مطمئنا از تاریخی که تاپیک زدی تا به الان اروم تر شدی 

من فکر میکردم که وقتی برگشته یعنی پذیرفته یعنی عاقل شده 

ولی... 

چقد کنار هم دوستون داشتم 

اما تهش میخواست چی بشه؟

تا کی؟

خیلی کار خوبی کردی دختر 

تحسینت میکنم 

این ک این دفعه خود زهرا با پای خودش رفته یعنی اینک عزت نفس داره و قرار نیست بخاطر یک اشتباه تا اخر عمر تو عذاب باشه چون حقش نیست  

از خودت تشکر کن که به زهرا اجازه رشد دادی  

راستش همین مسیرُ خودم رفتم 

پنج سال تو عذاب بودم 

ولی اخرش رها کردم 

خسته بودم نایی نداشتم برای جنگیدن 

و الان خدارو روزی ۱۰۰ بار شکر میکنم ک این رابطه تهش نرسیدن بود 

اگ بخوادت اگ همون رضایی باشه که تو ازش تو دلت یه فرشته و بت ساختی برمیگرده عاقلانه برمیگرده 

موفق باشی عزیزدلم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413