2777
2789
چی بگم والا کسی هست که اون کسی رو میشناسه خصوصی پیام بده معرفیش کنمببین میتونه کمکت کنه

سلام عزیزم این تاپیک شما قدیمیه من الان دارم پستا رو میخونم بهتون درخواست دوستی دادم به راهنماییتون نیاز دارم لطف میکنی بپذیرید درخواست دوستیمو

من پارسال زمستون اومدم تو این تاپیک و صلواتو شرو کردم حاجتی داشتم ک نا امید بودم از براورده شدنش زند ...

عزیزم این پیام شمارو من الان میخونم من نذر 124000 صلوات دارم برای مشکلم که خیلی هم ضروریه  هر نذر و ذکر ودعایی کردم بی فایده این نذر صلواتو چن ماه پیش همین تاپیکا دیدم و با تمام ناامیدی رفتم در خونه خدا گفتم امیدم بتو خودت حاجتمو بده جز تو کسیو نمیخوام توکل وتوسل کردم بخودش و شروع کردم به صلوات فرستادن تا به امروز که سه ماهی میشه 90000 تا رفتم ولی هیچی نشده با اینکه شنیده بودم همه میگفتن رد خور نداره و تا قبل از اتمام صلوات حاجت حتما رواست وضمن اینکه شروع صلواتا خواب حاجت رواییم رو دیدم ولی نشده دیگه ناامید شدم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازم گفتم شاید تو همین ی هفته درس بشه هر روز برام یسال می‌گذشت شب عید رسید من از دنیا بیزار بودم بخد ...

من نامید ترین آدم دنیام هر کاری کردم نشد به استارترم پیام دادم ولی جواب ندادن  ..راستش اوائل نذر کردنم گفتم خدایا خودت میدونی حاجتم چقدر ضروریه من میخوام زود حاجت بگیرم ولی فعلا که خبری نیس هیچ روزنه ای نیست شاید من بنده خوب نیستم

سلام عزیزم این تاپیک شما قدیمیه من الان دارم پستا رو میخونم بهتون درخواست دوستی دادم به راهنماییتون ...

بله عزیزم حتما باعث افتخارمه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
بله عزیزم حتما باعث افتخارمه

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم ، من آخرین ختم اربعین تموم شد توی حرم امام رضا علیه السلام بودم وقتی ختمم تموم شد تسبیحم پاره شد میدونید نشونه چیه ؟ 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم ، من آخرین ختم اربعین تموم شد توی حرم امام رضا علیه السلام بودم وقتی ...

سلام عزیزدلم

نمیدونم عزیزم 

ولی ان شاءالله حاجتت رواست 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه