2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

اول بگم بچه ها این یه تاپیک خبریه و اگر کسی جواب و ریپلای نکرد یا حتی بازدید نخورد شما معجزه ای که دیدید یا شفایی که گرفتید یا خوابی که دیدید رو بفرمایید بالاخره یه روزی متنتون به درد کسی خواهد خورد

حتی اگر شنیدید یا خوندید بنظرم تعریف کنید تا مورد نظر خاص حضرات قرار بگیرید

اجرتون با امام زمان علیه السلام

خودمم الان مینویسم یه معجزه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

من که خواب دیدم در بهشتم اقا  امام رضاع ام وارد شدن ‌ 

خواستمو خواستم . و بهم دادن .

یه بار رفتم جمکران .‌بدجور دلم پر بود نامه ای نوشتم ‌ دادم خانمی انداختن داخل چاه .  نجات پیدا کردم از یه جهنمی که خودم فکر کنم درستش کزده بودم یا تقدیر بود .

اصلا زیاده :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوستی تعریف میکرد میگفت حضرت اباالفضل علیه السلام رو دیده که شفاش داده ولی ازشون صورت ندیده بود

ایشون رو کنار نهر علقمه دیده بودن و اون صحنه ی آب از کف دست ریختن حضرت توی نهر رو نشونش دادن 😭😭😭😭

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

من یه شب خواب دیدم روز مرگم فرا رسیده یک نفر صدام میزنه میگه قراره بمیری و بعد من بلافاصله با صدای بلند داد میزدم یا محمد  یا علی انقد داد میزدم و بعد خواب دیدم توی امبولانس دارم از یه جای سر بز میگذرم و بعد از خواب بیدار شدم

بنظر شما تعبیرش چیه

یه شبم خواب دیدم رفتم به خانه ی خدا

من توی پایان نامم روی این موضوع کار میکنم و موارد جالبی هست

چند تاشو همینجا بگو گلی این متنا خاطره و یادگاری و ثواب میشه 

من آسم داشتم تو بچگی در واقع همش درحال خفه شدن و مریض شدن بودم یه شب خوابیدم امام زمان تو يه پارک نشسته رو صندلی جلوش یه صف به شدت طولانی ک انتها معلوم نبود همه مریض بودن منتظر شفا من وسط ها بودم یهو سرشو کج کرد به من گفت بیا جلو بعد دستشو کشید رو گلوم گفت برو خوب شدی 

من که خواب دیدم در بهشتم اقا  امام رضاع ام وارد شدن ‌  خواستمو خواستم . و بهم دادن . یه ...

ماشاءالله چه دل پاکی خوش بسعادتت 

من که خواب دیدم در بهشتم اقا  امام رضاع ام وارد شدن ‌  خواستمو خواستم . و بهم دادن . یه ...

خداروشکر پیاماتون حتما به درد خیلیا میخوره 

شبیه اینا داشتید تعریف کنید 

خداروشکر پیاماتون حتما به درد خیلیا میخوره  شبیه اینا داشتید تعریف کنید

اره بابا زیاده . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چند تاشو همینجا بگو گلی این متنا خاطره و یادگاری و ثواب میشه 

مال دوره قاجار بیشتر کسایی بودن که رفتم حرم و شب تو خواب امام بهشون گفته که مشکلی نداری و خوب شده البته اینارو میبردن پیش علما و شاهد میاوردن که آره قبلا بیمار بودن تا ثابت شه .

عجیب ترینش این بود که یبار تو حرم حضرت معصومه ۱۵ دقیقه نورانی میشه و همه میبینن.

وطن فروش نباشیم  

من سر مجردی خیلی بهم متلک مینداختن سنت رفته بالا یه روز همسایمون بدجور دلمو شکست گریه کردم خوابم برد تو خواب دیدم وسط کوچم چندتا زن دارن اذیتم میکنن یهو دیدم دم در خونمون یه علم بزرگ جلوش امام حسین بچهاش حضرت زینب همه ایستاده بودن یهو یه مرد قشنگ سوار اسب از پشت علم اومد سمتم اولش دست نداشت اومد نزدیکم یهو دیدم دست داره دستشو سمتم دراز کرد ک پشتش سوار بشم تا دم در خونه آورد منو پیادم کرد گفت هیچ وقت گریه نکن یادت باشه تو ناموس مایی 

من یه شب خواب دیدم روز مرگم فرا رسیده یک نفر صدام میزنه میگه قراره بمیری و بعد من بلافاصله با صدای ب ...

ان شاءالله خیره 

من معبر نیستم خواهر ولی به حضرت محمد و حضرت علی علیهما السلام بیشتر توسل کن و دعای فرج رو(الهی عظم البلا) بیشتر بخون در روز