2777
2789
عنوان

من و شوهرم...

851 بازدید | 35 پست

الان یه ساعتی حرف زدیم

درمورد فتنه جاری و اطرافیان

من تازه متوجه شدم چقد پرحرفی بد

از حرفای خودم قصه ساختن فتنه کردن

نپرسید چه حرفی حوصله تایپ ندارم

متوجه شدم شوهرم چه مرد خوبیه

و من با حرف زیاد زدن چقد ضربه زدم به زندگیمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😂

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

خداروشکر فهمیدی

دیگه ادامش نده 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
افت ما زنا پر چونگیه کاش قرصی شربتی چیزی بود میخوردیم 

😂😂😂👍

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]