2777
2789
عنوان

کالیمبا

141 بازدید | 14 پست

دوستان کسی اینجا کالیمبا میزنه؟مارکش چیه و چطور یاد گرفتید ؟

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...
خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی نمیتونم پولمو واسش بدم.

چرا ؟مبترسی یاد نگیری ینی ؟

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یماهه که کالیمبا نمیزنم اما هنوز یاد دارم مارک سگا  کلاس رفتم

کلاس حضوری یا آنلاین عزیزم 

نه پول ندارم…بعدشم خانوادم اجازه نمیدن یاد بگیرم.

🥺🥺🥺

حضوری

منم مارک سگا گرفتم کتاب آموزشی هم گرفتم نمی‌دونم یاد میگیرم یا ن .چون خیلی زمان واسع کلاس حضوری ندارم سرکار میرم و‌درس میخونم 

منم مارک سگا گرفتم کتاب آموزشی هم گرفتم نمی‌دونم یاد میگیرم یا ن .چون خیلی زمان واسع کلاس حضوری ندار ...

نمیدونم کدوم کتابو گرفتی ولی اون چیزایی که سر کلاس یاد میگیری واضح‌تر و بهتره 

منم درس میخوندم و میخونم اما پنج‌شنبه‌ها میرفتم

نمیدونم کدوم کتابو گرفتی ولی اون چیزایی که سر کلاس یاد میگیری واضح‌تر و بهتره  منم درس میخوندم ...

مرسی عزیزم باید ی وقت برای کلاس رفتن خالی کنم حتما 

نمیدونم کدوم کتابو گرفتی ولی اون چیزایی که سر کلاس یاد میگیری واضح‌تر و بهتره  منم درس میخوندم ...

قیمتش چنده

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁