2777
2789

سلام خانم ها
من خودم پوستم مستعد جوش سرسیاه و جوش زیر پوستی هست و اگر دو هفته رعایت نکنم جوش میزنم
نکته اول برای پوست خوب داشتن کبد سالم و گلاب به روتون نداشتن یبوست هست. یعنی خیلی عذر میخوام باید روزی حداقل یک مرتبه عمل دفع داشته باشید.

برای داشتن کبد و روده های سالم هم میتونید از مقدار متناسبی از میوه، آب، شربت خاکشیر بدون شکر و چیزهای دیگه که خودتون بهتر میدونید استفاده کنید.

نکته دوم روتین های پوستی هست. 

1)حتما هرشب صورتتون رو با ژل شست شوی صورت بشورید. و نکات بعدی رو انجام بدین

2)بعد از شستن پوست، ماسک ورقه ای بگذارید (هفته ای یک مرتبه)

3) آب رسان بزنید.

4) پماد زینک بزنید 

5) کرم مرطوب کننده به همراه یک قطره روغن بنفشه کف دستتون مخلوط کنید و روی پوستتون بزنید.

6) کرم ویتامین سی برای درخشان شدن پوست معجزه است.

7) در آخر هم اون نقاطی که لکه هست یکم پماد ضد لک بزنید.

8) پماد دور چشم برای کمتر شدن سیاهی و چروک بسیار عالی هست.

9)صبح هم که از خواب بیدار شدید. با ژل شست شو صورتتون رو بشورید و بعد فقط مرطوب کننده خالی بزنید.

10) در روز هم بیرون میرید ضد آفتاب یا سی سی کرم که حاوی ضدآفتاب هست بزنید.

نکته اول: لازم نیست خودتون رو اذیت کنید. لایه بردار، ماسک ماست، ماسک خاک رس و ... هفته ای یکبار کافیه.

نکته دوم: بین هرکدوم از مراحل 5 دقیقه ای فاصله باشه.

نکته سوم: قابل توجه اینجاست که اصلا نیاز به برندهای خارجی و گرون نیست. با 200 هزارتومن هزینه و تهیه برندهای ایرانی میتونید برای دو ماه حداقل این مراقبت ها را داشته باشید. فقط مداومت در این قضیه و شستن هرشب صورت مهم هست.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای مرسی🤩 💚💚

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺
مارکاشم بگو دوستان اگر موافقین لایک کنید منم عکس موهامو می‌زارم کسی سوالی داره در مورد روتینش بپرسه ...

روتین مو ؟ 

موهات چطوریه مگه ؟؟ 

چرا جدیدا برا من چرب میشه ؟ و با سفیریاش چیکار کنم بنظرت

با خدا باش 
ی روتین پوستی چرب میگی مارکاشم بگو

من خودم بخشی از پوستم یعنی قسمت بینی و پیشانی چربه
چربی پوست از عدم وجود رطوبت هست معمولا

یعنی تو آب رسان و کرم مرطوب کننده به همراه یک قطره روغن بنفشه استفاده کنی باعث میشه که چربی پوستت کنترل بشه. البته سلامت روده ها و کبدت هم در نظر بگیر. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یک هفته استفاده کن بعد بیا بهم بگو.

ماسک و اینام خواستی بذاری مثل آلوورا یا چیزهای دیگه همون یک بار در هفته کافیه.

وااای مرسی🤩 💚💚

قربونت
منتظر نتیجه ات هستم. خوشحال میشم پوستت خوب شه