2777
2789
عنوان

پینه استخوان بینی

5613 بازدید | 28 پست

دوستانی ک عمل بینی کردن

من دو هفته اس عمل کردم ی قوز کوچیک روی بینیم هست ک کاملا واضحه

تو نت خوندم ک میتونه پینه باشه ب خاطر جوش خوردن استخوان

کسی تجربه داشته؟پینه استخوان خیلی سفته؟

این قوز خیلی سفته عین استخونه میترسم نره😭

یک صلوات برام میفرستی؟❤یک دختر کورد اما ساکن تبریز🤗کاربری دست چند تا دوسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره با اطمینان بهت میگم هرچقدر سفت وبزرگ هم‌باشه مهمون نهایت شش ماهه

واس عزیزممم خدا کنه اینطور باشه

میترسم این قسمت خوب تراش نداده باشه وااآقعا سفته

خیلی سفت

واس عزیزممم خدا کنه اینطور باشه میترسم این قسمت خوب تراش نداده باشه وااآقعا سفته خیلی سفت

قول میدم میره خوبه؟ مال منم سفت بود عین استخون یه قوز بزرگ‌تر از قبل ولی همش رفت وصاف شد نگران نباش اصلا❤️

آقا بخدا من قشنگکگگ درک میکنم تو رو .

من وقتی گچ رو برداشتم اصلا شکل آدمی زاد نبودم خودم ک زدم زیر گریه مامانمم حالش بد شد .خالم اینقد دعوا ک مگ مرض داشتی ب این خوشگلی ریدی ب صورتت کار من سه ماهه تماممممم فقط گریه بود اصلا افسرده شده بودم ب نامزدم میگفتم من زشتم میخای چیکار ولم کن برو

آقا بخدا من قشنگکگگ درک میکنم تو رو . من وقتی گچ رو برداشتم اصلا شکل آدمی زاد نبودم خودم ک زدم زیر ...

بعد من خیلیییی سخت بود برام ک چسبم رو بردارم ینی هفته اول ک چسبم رو برداشتم همه هی میگفتن زشت شدی چقد.کج بود.استخون وسط ورم داشت خیلی زیاد .و کنار سمت راست بینیم کنار چشمم استخون برآمده بود خلاصه نامزدم گف الان ک چاره ای نداری حداقل ی سال صبر کنیم اگر خوب نشد ترمیم میکنیم

بعد من اوایل ماسک میزدم کم کم نامزدم کاری کرد ماسک رو بذارم کنار .نزدیکای ماه چهارم ک شد دیدم ن انگار داره خوب میشه.یکم روحیه گرفتم تا اینک الان شش ماه و نیمه از عملم میگذره الان واقعا ۷۰درصد رضایت دارم از عمل بینیم ولی اینو بهت بگم هررر روز ی شکلیه ینی ی روز عالیییی میشه ی روز زارت تو ذوقم میخوره گنده و زشت و بد این استخون کنار چشمم ی روز کااامل صاف میشه ی روز دوباره در میاد .خلاصه ک من منتظرم ک ی سال بشه و انشالله بینیم خوب و عالی بشه .ولی اینو بگم ک دیگ حس بد ندارم اصلا اولش واقعا روزی پنج شش بار گریه میکردم از لحاظ روحی داغون بودم ب حدی ک شوهرم میخاست منو ببره روانپزشک ولی الان دیگ مطمینم هر بلایی داره برا این ورمه و فرم نهایی میشه اون حالتی ک گاهی خودشو نشونم میده

منم کامل برات نوشتم ک خیالت راحت بشه .

چون توی اون تایم ک خودم حالم بد بود هیچ کس نبود اینا رو ب من بگه و من عمیقأ نیاز داشتم ب دونستن اینا.

امیدوارم تا شش ماه دیگ توام انقد حالت خوب بشه بری ب بقیه روحیه بدی و مطمئن کنیشون ک همه چی خوب میشه.راستی گفتی توی مطب همه ب حال من غصشون میشد من حتی منشی مطب کف بیرون نرو از اتاق مراجع ها نبین تو رو اینقد ک زشت شده بودم.ولی برا معاینه ک رفتم دکتر کلی عکس گرفت از بینیم منشیش بهم گفت یادته چقد گریه کردی هی گفتم دختر خوب میشه گوش نمیدادی

قول میدم میره خوبه؟ مال منم سفت بود عین استخون یه قوز بزرگ‌تر از قبل ولی همش رفت وصاف شد نگران نباش ...

ازت ممنونم که انقدرررر مهربونییی

قول میدم میره خوبه؟ مال منم سفت بود عین استخون یه قوز بزرگ‌تر از قبل ولی همش رفت وصاف شد نگران نباش ...

هممممه دغدغه ام شده اصلا نمیتونم لذت ببرم

عزیزم برات درخواست بدم تو پی وی عکسشو بفرستم واست با مال خودت مقایسه کنی؟💜💜💜

هممممه دغدغه ام شده اصلا نمیتونم لذت ببرم عزیزم برات درخواست بدم تو پی وی عکسشو بفرستم واست با مال ...

باشه عزیزم

منم عکس اونموقع که بعد چندهفته قوزش زد بیرون  والان دارم فیلترشکنم دوروزه کار نمیکنه وصل شه میفرستم ببینی چطور بود وچی شد