2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چچند وقته از پریودی گذشته.من امروز فهمیدم دوقلو باردارم .همونم ک قرار بود امروز عمل بینی کنم تاپیکمو زدم تو یه هفته فهمیدم باردارم و اونم دوقلو هنوز باورم نشده

چچند وقته از پریودی گذشته.من امروز فهمیدم دوقلو باردارم .همونم ک قرار بود امروز عمل بینی کنم تاپیکمو ...

مباااارکه عزیزم😍😍😍😍

چطور فهمیدی دوقلوه؟

آره شنیدم میشه.. و اگه خدایی نکرده باردار بشی بچه عاشق خون ریختن خواهد بود

ببین یکی از آشناهای ما شوهرش یه جا رو کامیون کار می‌کرد بعد یک هفته میومد خونه ... شانس خانم اون هفته موقع پریودیش بود.. نزدیکی داشتن ... اینقدر همه گفتن نکن گوش نکرد جوون هم بودن و پر شور... قیافه خانمه خیلی بد شده یه جوری شده چهرش . مثل عجوزه ها شده .. و شنیدم نزدیکی تو پریودی بیشتر از چهار بار فکر کنم بود اگه باشه دوباره باید عقد بخونن بینشون .. چون باطل میشه..

کلا گلم برای پوستت برای بدنت خوب نیست .. وقتی خدا میگه نماز نخونید تو اون موقع بدون حتما این کارم خوب نیست انجامش

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
باردار نیستی  تو پریودی تخمکی نیست که تو بخوای باردار بشی  ولی  بخاطر بدن خودتم ...

نمیکردیم اصلا شوهرم نگران خودشه همیشه ک عفونت نگیره خودش 

ولی این دفعه یهویی شد اصلا نفهمیدم چ کردیم

چچند وقته از پریودی گذشته.من امروز فهمیدم دوقلو باردارم .همونم ک قرار بود امروز عمل بینی کنم تاپیکمو ...

ای جانم مبارکه 

آخی الان نمیدونی خوشحال باشی یا ناراحت 😄😄

به چشم یک تفریح یک هدف بزرگ  به بارداریت  نگاه کن

و برای هرروزم کلی برنامه ریزی و  کار داشته باش برای  انجام ... من خودم گاهی هم حوصله نداشتم چند روز نمیخوندم  دعاهارو  ... ولی کلا چون میدونستم با انجام این کارا و کشیدن یکم سختی باعث میشم نصف راهو طی کنم ... و نتیجه خوبی داره بعدا  هم برای  خودم هم بچم  .... سختیش برام شیرین میشد 

تاثیر هم  داشت خوردن چیزایی که برای هوش خوبه و خوندن دعاها.... مثلا اولای بارداری نیم ساعت بیشتر طول می‌کشید خوندن سوره یوسف  هی نگاه میکردم چند صفحه دیگه مونده پشیمون میشدم وسط خوندن حتی .... ولی آخرا دیگه روون شده بودم سر ده دقیقه کمتر تموم میکردم سوره رو ...

الان که خدارو شکر بچه هام زیبان ومیبینم هر جا میرن از زیبایی شون تعریف میشه از ادبشون و از اخلاق خوبشون  و فهمیده بودنشون تعریف میشه کلی کیف میکنم ... از مهد کودک تا دبستان  معلمشون میگه تاحالا بچه به این باادبی و خوش اخلاق و خوش زبونی ندیدم ... باوجود اینکه نه من خیلی سر زبون دارم نه باباشون...

شماهم ان شاالله نتیجه بگیری از مطالب❤️⚘️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
مرسی.لکه بینی داشتم دکتر واسم سنو نوشت .امروز انجام دادم .

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده 👇👇👇❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topictopicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=273442512