2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی ظاهری تغییر کردین  میشه به منم یاد بدین چطور بسازم؟

کآری نداره عزیزم اول اینشاتو نصب کن بعد صدای ابر بارون باد یا هرچی که دوست داری بزار همراه با اون صدای خودتم باهاش ضبط کن بعد صداتو سریع کن که چیزی نفهمی بعد میتونی آهنگی که دوست داری رو بزاری گوش کنی خودتم تاکید کن مثلا تو ساب زیبا بودن میسازی همراه باهاش میگی من زیبا هستم ضمیر ناخودآگاهم منو هرچه زودتر زیبا میکنه و فلان میتونی تو گوگل بزنی ولی همینه

کآری نداره عزیزم اول اینشاتو نصب کن بعد صدای ابر بارون باد یا هرچی که دوست داری بزار همراه با اون صد ...

فقط عزیزم دقت کن جملاتی که استفاده میکنی مثبت باشه اگه یک جمله رو اشتباه استفاده کنی ساب تاثیر برعکس میزاره (خودم قبلا تجربه کردم) و تو باید باور داشته مثلا دیدی قدیمیا میگفتن اگه فلان کنی فلان میشه و واقعانم میشد چون این قدرت باوره سابلیمینالم درواقع به قدرت باور تو بستگی داره 

بنظرم سابلیمینال تاثیرش بیشتر تلقینیه! یعنی طرف مثلا میره ب اون صدا گوش میده و فکر میکنه با گوش دادنش ی اتفاقی میوفته و واقعا هم میوفته ! البته همشون را نمیشه اینطور گفت ، ولی یکسریهاشون بنظرم اینطورند  ،البته دقیقا مطمعن نیستم 

سلام عزیزم در خصوص تاپیک کار اینترنتی که زدین پیام میدم هنوزم میشه فعالیت کرد؟

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4