2777
2789
عنبر نسا خیلی دود دادم فایده نداشته متاسفانه😢

عنبرنسا مطمین باش که اصل باشه

ماه پیش برادر من دود داد عفونت از گوش و لثه می زد بیرون

البته عنبرنسا رو  از یکی از اشناها تهیه کرده بود که مطمین باشیم اصله

آب زیاد بخور میری سرویس بعدش حتما خودتو پاک کن همون خیسی باعث عفونت میشه لباس زیرتو زود به زود عوض ک ...

من لباس زیر نمیپوشم اصلا که بد تر نشم

ببین در این حد بگم که الان یه هفتس دکتر رحم من رو شستشو داده ولی باز برگشته... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دمنوشش رو بخور اگه عفونت زنانگی داری حتما عنبرنسا دود بده و دامن بپوش و دودشو از زیر بزار واردت ...

عنبر نسا دود دادم فایده نداشته

دیگه فقط معجزه نجاتم میده😭😭😭

دعا کن خوب شم ب خدا خستم

منم شرایطم مثل تو 

هم تو اقدامم هم عفونت دهنمو سرویس کرده 

از اذر ماه دارم درمان میکنم خوب نشده

عقونت جنسی چیه ؟

خوب شاید از راه رابطه منتقد بشه ولی بالاخره یا قارچی یا باکتری دیگه

آب زیاد بخور عیبی نداره زود زود برو دستشویی الهی زود خوب بشی نگران نباش 

من الان 5 ماهه درگیرم داغونم داغون

از اون موقع دارم قرص میخورم. آخرین بار رفتم گفت خوب نمیشی بیا شستشو بدم که اونم فایده نکرد.... 

عنبر نسا دود دادم فایده نداشته دیگه فقط معجزه نجاتم میده😭😭😭 دعا کن خوب شم ب خدا خستم

آخی..‌

ناامید نشو عزیزم جواب میگیری

من خیلی وحشتناک بودم امانتیجه گرفتم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین این که میگم شنیدم خودم انجام ندادم یعنی در حد نوک‌سوزن زاج رو بذاری توی رحم شنیدم خیلی خوبه 

اما نمی‌دونم باز یکم تحقیق کن و اینکه من خیلی خودم و می‌شورم یه ماما بهم گفت نشور زیاد خودت رو مثلا‌ با دستمال کاغذی خشک‌کنی فقط روزی یکبار با آب بشوری یک مدت انجام دادم عالی بود اما من خیلی سخته چندشم میشه

عزیزم منم گاها اینجوری میشم. از صلح تا غروب همش آب ولرم می‌خورم. بعدم پونه و آویشن قاطی میکنم دم میکنم دو سه روز پشت سر هم. آروم میشم و تموم میشه.دکتر که رفته بودم گفت در هفته دو بار پونه آویشن دم کن بخور همیشه.جلوگیری میکنه از عفونت . یکی هم اینکه بعد از رابطه خیلی زود برو ‌دستشویی و سرییع خودتو بشور و خشک کن. آیتم خیلی تاثیر داره خیلی زیاد.