بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عنبر نسا دود دادم فایده نداشته دیگه فقط معجزه نجاتم میده😭😭😭 دعا کن خوب شم ب خدا خستم
آخی..
ناامید نشو عزیزم جواب میگیری
من خیلی وحشتناک بودم امانتیجه گرفتم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین این که میگم شنیدم خودم انجام ندادم یعنی در حد نوکسوزن زاج رو بذاری توی رحم شنیدم خیلی خوبه
اما نمیدونم باز یکم تحقیق کن و اینکه من خیلی خودم و میشورم یه ماما بهم گفت نشور زیاد خودت رو مثلا با دستمال کاغذی خشککنی فقط روزی یکبار با آب بشوری یک مدت انجام دادم عالی بود اما من خیلی سخته چندشم میشه
عزیزم منم گاها اینجوری میشم. از صلح تا غروب همش آب ولرم میخورم. بعدم پونه و آویشن قاطی میکنم دم میکنم دو سه روز پشت سر هم. آروم میشم و تموم میشه.دکتر که رفته بودم گفت در هفته دو بار پونه آویشن دم کن بخور همیشه.جلوگیری میکنه از عفونت . یکی هم اینکه بعد از رابطه خیلی زود برو دستشویی و سرییع خودتو بشور و خشک کن. آیتم خیلی تاثیر داره خیلی زیاد.