2777
2789
عنوان

سیما افضلی دوباره بارداره😐😐+عکس

6493 بازدید | 86 پست

پرنسا هنوز دو ماهشه  پست گذاشته معنیش چیه ب نظر شما چ خبره ،اونایی ک میخان بگن این بلاگرارو دنبال نکنید و... لطفا اصلا کامنت نذارن

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما رفته مهمونی یکی واسه کامنت  و  اینا ای عکسی گذاشته

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

چ قیافه زشتی داره

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

فقط اونی که میخواد سیما ده تا بیارع   

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

نه بابا شوخیه حتما دوباره چالشی چیزیه😑😂حالا تلفظ اسم بچش چجوریه؟پِرَنسا؟

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 

زیادی بیش فعالن اینو شوهرش 

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

این بلاگرا رو دنبال نکنید

😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.