2777
2789
عنوان

حلوا جنوبی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 32 پست

مرحله 1

برای این حلوا باید ابتدا هسته های خرما را دربیاوریم اگر خرماها از رسیده تازه و نرم بود که چه بهتر اگر خرماها کمی سفت بود و خشک مانند بود میتوانیم بعد از جداکردن هسته جداگانه با کمی آب ولرم بخیسانیم تا نرم شوند.

مرحله 2

حالا مقداری آرد را جداگانه با روغن تفت میدهیم مرتب به هم میزنیم تا رنگش تغییر نکند و نچسبد رنگ آرد نباید قهوه‌ای شود. و در ظرفی دیگر خرمارا با روغن تفت داده و در صورت لزوم اگر خیلی سفت بود کمی آب اضافه میکنیم و حین هم زدن خرماها را له میکنیم

مرحله 3

حالا خرما و آردهای تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و تا کاملا یکنواخت شود سپس دوباره روی حرارت قرار داده م مرتب هم بزنیم تا نسوزد و به دیگ نچسبد آنقدر حرارت ببیند تا رنگ حلوا قهوه‌ای تیر شود

مرحله 4

اگر میزان آرد زیاد باشد رنگ حلوا قهوه‌ای کدر میشود و اگر آرد کنتر باشد قهوه‌ای خوشرنگ تیره میشود البته سلیقه ای میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جنوب کرمانیمم حلواهامون کلاا با خرماست من اینو چن روز پیش درسا کردم بردم خیرات بهشت زهراا همه میگفتن حلوا شکری درست کردهه😅

خیلی کمم تعداد کمی مث من گهگاهی با شکر درست میکنن 

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷