2777
2789

همیشه به دردش خوردم صبحا بچه ها شو بردیم مدرسه اوردیم 

از مسافرت بچش زنگ زد به دخترم که چیزی برام بیار من یع چیزی برات گرفتم بیا اینجا بهت میدم من میدونستم دروغ میگه تا سوغاتی براشون بیارم ولی بازم گرفتم چیزی به روشون نیاوردم هروز بچه هاش خونمونن امروز فقط دخترم برا اینکه هفته پیش غایب بوده رفته مشق هاشو بنویسه بعد نیم ساعت دروغ گفتن بهش که برو مامانت زنگ زده بیا خونه دروغ گفتن بچه ها خودش روزی سه چهار ساعت اینجان چ رفتاری بکنم؟؟؟

فردا ک بچه هاش طبق معمولا میان بگم به روی دخترش بیارم یا چی؟؟؟

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد باید مثل خودشون رفتار کنی.چ خودخواه هستن مردم

خیلی هروز صبح میبردیم میوردیم همیشه خونم بود خودش خیاطی میکرد بچه هاش با اون حالی روحی داغونم مینداخت سرمن 

بروش بیارم یا فقط قطع رابطه؟؟

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
کم کم شروع کن یه بار نیم ساعت یودن بگو برید میخوام برم حموم یا درو باز نکن بگو سرم درد میکرد خوابی ...

بروش نیارم؟؟؟