2777
2789

سلام وقت بخیر من همسرم با کلک و نقشه خودش و خانوادش به بهانه سر زدن من به خونه پدریم من رسوند و رفت و به برادرم زنگ زد که دیگه دنبالش نمیام بعد دو هفته دادخواست طلاق داد و تو جلسه صلح و سازشم حاضر نشد. هر چند مطئنم این تصمیم از طرف مادرش بوده نه خودش چون حرف اول مادرش میزنه و همسر من هیچ استقلال شخصیتی نداره. ما بدون هیچ دعوایی تا دقیقه اخر دستمون تو دست هم بود الان واقعا به لحاظ روحی حالم خیلی بده میخواستم بدونم تو جلسه دادگاه جلسات مشاوره حتی با توجه به اینکه همسرم مایل به طلاقه برگزار میشه؟ و همسرم میتونه تو این جلسات شرکت نکنه یا اجبارا باید شرکت کنه. ممنون میشم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوست داری جدا نشی؟ 

نه منهمسرمبا اینکه خسیسه دست بزن داره و وابسته خانوادشه ولی بازم دوسش دارم خودش میگفت من فکر طلاق دیوونم میکنه دوستت دارم نمیدونم چرا همچین تصمینی گرفت

آخی امیدوارم از رو هیجان این کارو کرده باشه و پشیمون شه

والا جلسه صلح و سازشم نیومد کلا مادرش تصمیم گیرندس چون ما تا دیقه اخر دستمون تو دست هم بود اگه مادرش نخواد اینم نمیخواد میشناسمش. به همه گفته تصمیمم قطعیه

والا جلسه صلح و سازشم نیومد کلا مادرش تصمیم گیرندس چون ما تا دیقه اخر دستمون تو دست هم بود اگه مادرش ...

خب چرا می خوای با همچین کسی زندگی کنی

دوست داشتن که دلیل نمیشه وقتی زندگیت انقد رو هواس و باید منتظر نظر مادر شوهرت باشی

چند سالته عزیزم؟ 

منم 31 سالمه دارم جدا میشم ما منتظر نوبت دادگاهیم

من از طلاق میترسم فکرشم داره روانیم میکنه خیلی در حقم ظلم کردن هم خودش هم خانوادش. ما جلسه صلح و سازش نیومد الان نمیدونم اولین جلسه دادگاه چه جوریه دادگاه میفرسته برای مشاوره؟ اجبارا باید دو طرف باشن؟

من از طلاق میترسم فکرشم داره روانیم میکنه خیلی در حقم ظلم کردن هم خودش هم خانوادش. ما جلسه صلح و ساز ...

خانوادت پشتتن یا سرکوب می زنن؟ 

والا نمی دونم ما توافقی اقدام کردیم 4جلسه مشاوره فرستادن بعد برگه عدم سازش گرفتیم رفتیم دفتر خدمات دادخواست دادیم برای دادگاه ولی از مشاور پرسیدم گفت تو همون جلسه دادگاه بهتون عدم سازش می دن و بعدم محضر

حالا ما چون توافقی هستیم اینجوریه شما رو نمی دونم

خانوادت پشتتن یا سرکوب می زنن؟  والا نمی دونم ما توافقی اقدام کردیم 4جلسه مشاوره فرستادن بعد ب ...

نه خانوادم پشتمن ولی من خودم خیلی همسرم دوس دارم جدایی برام سخته.