2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده تا صلوات بگو و نیت کن عزیز

تا حالا به چرخه زندگی دقت کردین 🌎🤔 سوسک🕷 از موش میترسه 🐀 موش🐀 از گربه 🐈 گربه 🐈 از سگ🐩 سگ 🐩از مرد🕵️ مرد🕵️ از زن 👸 زن👸 از سوسک🕷 😂️ شد شد، نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...;)️ 

نتیجه استخاره

انجام نده

نتیجه کلی

بد است دچار اختلاف و مشکلات زیادی خواهید شد ترک کنید.

نتیجه ازدواج

بد است اختلاف زیادی در زندگی پیش خواهد آمد و دچار اذیت و آزار خواهید شد ترک کنید.

نتیجه معامله

اختلافاتی پیدا خواهد شد و در آخر شما متضرر می‌شوید ترک نمایید.

بد اخلاق نیستم اما خوب قرارم نیست با همه خوب باشم...!
مرسی 🙏

نیت کردین عزیز

تا حالا به چرخه زندگی دقت کردین 🌎🤔 سوسک🕷 از موش میترسه 🐀 موش🐀 از گربه 🐈 گربه 🐈 از سگ🐩 سگ 🐩از مرد🕵️ مرد🕵️ از زن 👸 زن👸 از سوسک🕷 😂️ شد شد، نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...;)️ 
شما استخاره میگیرین عزیزم ممکنه برای منم بگیرید

مامانم میگیره گلم

فرستادم منتظرم عزیزم 

عزیز به هر نیتی که داشتین،عالیه ،اگر کاری میخوای انجام بدی ....با توکل به خدا انجام بده خوبه

ممکنه خواهش کنم برای منم بگیرین خیلی دل آشوبم 

عزیزم ده تا صلوات بگو و نیت کن،،،نیت کردی بهم بگو تا بزنم