2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم زنگ زد با خنده یه چی گفت اعصابمو خورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 42 پست
پیرمیشی انقد حساسی  چخبره

خب باشه حساس نمیشم 😅 

اخه لحنش خیلی مهمه هر سری هم میگه تو جمع هم باشیم میگه 🤕 مثلا دختر خودشو مثال میزنه میگه اون یه چی نصیبش شد ما هیچی 😑

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اونبار انگشترموپوشید میگه اره دستات ب لاغری دستامه تو اون دستاش چروکه من تپلن و سفید حتی دستومقایسه میکنه😑

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
ببخشیدا انگار مشکل جدی نداری بامادرشوهرت دنبال بهونه ای ایشون چیز بدی نگفته خیلی عادی زنگ میزنه با ...

نه منم نشون ندادم که ناراحت شدم یا نه عادی بودم . اینجا گفتم ببینم بقیه چه نظری دارن

بگو شوهر من که میگیره ممنون ازتون چه پسری تربیت کردین

وای حسودیش میشه ، یه بار طلا گرفته بودم بعد اون ندیده بود هنوز ، برای یه مراسمی با مادرشوهر خواهر شوهرم یه ارایشگاه بودیم ، اونجا من اون طلامو گذاشته بودم حالا چیز سنگینینم نبود ، بعد یهو مادرشوهرم دید اصلا صورتش رنگش عوض شد گفت عه طلا گرفتی 😅 خواهرشوهرمو تو ارایشگاه صدا کرد بیاد ببینه من چی گرفتم 🤭 همچین بلند بلند میگفت خواهرشوهرم دید همه دارن میشنون گفت باشه بعدا میبینم  ارومتر بگو 😂

اره ازین لحاظ اوکیه . دیگه اون زودتر زنگ زد امروز ما خواب بودیم 

خدا حفظش کنه.. من خوشحال میشم وقتی میبینم همچین مادرشوهرایی هم هستن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خب چرا شوهر منو جمع میبنده 😅 نمیدونه که گرفته یا نه 

عزیزم زنگ زده تبریک بگه این که بعد نیست همین که یادشه خیلی مهمه

بعدا هم جمع بسته که اگه یک وقت شوهرت چیزی نخریده باشه دلت نشکنه بدونی خیلی از زنا هستن هدیه نمیگیرن.

مثبت اندیش باش. اتفاقا خیلی مادر شوهر خوبی داری که یادش بوده

عزیزم زنگ زده تبریک بگه این که بعد نیست همین که یادشه خیلی مهمه بعدا هم جمع بسته که اگه یک وقت شوهر ...

خب چون سالگرد ازدواج خودشم بوده ، وگرنه همچینم یادش نمیمونه ، مثلا حتی تولد بچه هاش رو نمیدونه کی بود ، تو شناسنامه که تاریخشون اشتباه،  اونم یادش نیست تاریخ دقیق رو 😑