2777
2789
عنوان

اگ۲۴سالت بودچیکارمیکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 62 پست
مبارکا باشه عزیزم پایدار باشین کجا با نامزدتون اشنا شدین؟ راضی هسی از نامزدت؟؟ 

محل کار سابقم 

بله شکر خدا مرد خوبیه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

۲۴ سالمه، سرکار میرم و درحال ادامه تحصیلم و باشگاه و تفریحم هم سرجاشه

میشه بگید چکاری 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم انکون بیست چهار سالمه و در حال بچه داری دقیقا هر کاری که کردمو بازم انجام میدم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مدریت بازرگانی خوندی ؟ شغل نداری ؟

مالی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مالی

خب پس با این همه زحمت فقط برو دنباله کار اونم نه ی کار سطحی با حقوق کم 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

خدایی تواین سن باید خیلی پیشرفت داشته باشیم 

من خودم ترم بعد لیسانسمومیگیرم دارم میخونم واسه وکالت

گواهینامه میگیرم ومیخوام ماشین بخرم

دارم پول جمع میکنم واسه چن تاکارزیبایی 

ولی حس میکنم اینا پیشرفت نیس باید به جاهای بهتری میرسیدم

میشه بگید چکاری 

تو شرکت حسابداری 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
ن فعلا چون تقریبا بی سواد فارغ التحصیل میشیم باید اول اموزش ببینیم🫤😂

😂😂😂😂 خوبه خب دنبالش برو حتما شغل خیلی مهمه فکر کنم بانک هم مدیریت میگیره اگه ازمون اون رو قبول شی عااااااللللییییهههه من پیراپزشکی میخونم فارغ التحصیل شم حتی فرصت استراحت هم نمیدن شوتمون میکنن تو بیمارستان میگن کار کن کوزت 🥲 

جوجه پرستار

مالی

عزیزم من الان ۲۷ سالمه مشغول آمادگی دکترام کنارش کار هم میکنم و باشگاه، به نظرم قدم اول رو بذار روی کار بعدم اگه دوست داری ادامه تحصیل، صبح ها هم برو ورزش، اصلا نذار وقتت به بطالت بگذره