پشت کنکوری بودم بخاطر همین دیر تموم شد'باشگاه میرفم ک ازمربی راضی نبودم ولی توبرنامم هس
دوست پسر جدی ام ندارم ک بگم وقتم باهاش پره یا اینکمنتظرخواستگار باشم چون اصن توان زندگی مشترک ندارم
اگ ۲۴سالت بود چیکار میکردی؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خدایی تواین سن باید خیلی پیشرفت داشته باشیم من خودم ترم بعد لیسانسمومیگیرم دارم میخونم واسه و ...
بابام برام ماشین خریده
ولی دوستدارم خودم درامد داشته باشم
دبیدستانی ک بودم 'فوتسال و رزمی و زبان میرفتم
تابستون خیاطی رفتم
ولی الان انگاحس هیچی نیس و پشیمونم همون موقع ورزشامو حرفه ایی ادامه ندادم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
منم ۲۴ ام .فعلا ک دارم جونیمو تلف میکنم .کاش این غمو نداشتم💔
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من که پشت کنکورم ولی دوست دارم انشالله بعد کنکور کلاس زبان ، آشپزی ، موسیقی ، باشگاه برم . روی هوش هیجانی ام بیشتر کار کنم . روی مهارت های اجتماعی بیشتر کار کنم . کتاب زیاد بخونم . با اینکه نیاز ندارم ولی یک شغل دانشجویی پیدا کنم که مستقل باشم . گواهینامه بگیرم . تغییراتی در دیدگاهم نسبت به زندگی ایجاد می کردم . جنبه معنوی روحم رو تقویت می کردم . می رفتم خرید . دکور اتاقم رو بهتر می کردم و....
😂😂😂😂 خوبه خب دنبالش برو حتما شغل خیلی مهمه فکر کنم بانک هم مدیریت میگیره اگه ازمون اون رو قبول ش ...
اره دوستام پیرا هستن کلی ازشون کارمیکشن ولی خب حقوقم میدن دیگ کلی ب خودشون میرسن 'دماغ عمل کردن و ابرو و ناخون و...
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من که پشت کنکورم ولی دوست دارم انشالله بعد کنکور کلاس زبان ، آشپزی ، موسیقی ، باشگاه برم . روی هوش ه ...
تا کنکورتو دادی اولین کار گواهی نامه بگیر خیلییی مهمه
موفق باشی
موسیقی علاقه داری؟ برو سرکار اگه دوس داری نسخه خوانی یاد بگیر داروخونه میتونی استخدام شس
قبلا گیتارو دوست داشتم اما حوصلش نیس
من الان ۲۴سالمه خیلی دوسداشتم تو این سن دیگه تشکیل خانواده میدادم چنتا خواستگار خوبم داشتن نمیدونم چ ...
ایشالا ب وقتش
۳۹ ساله ام، ارشد دارم، چند سال سر کار رفتم، ازدواج مردم، یه دختر دارم، نصف زندگیم رفته، الان با تجربه به حساب میام، اما با توجه به روحیات خودم اگه الان ۲۴ ساله بودم با تجربیات فعلی، قطعا یک یا دو کار یا حرفه مورد علاقمو تمام وقت میذاشتم یاد بگیرم با هدف متخصص شدن و شروع میکردم به کار آموزی کار مورد علاقم، از هیچی نمیترسیدم، به خود باوری میرسیدم، اعتماد به نفسمو بالا میبردم، خودمو بیشتر دوست میداشتم، سعی میکردم درآمد بدت بیارم از کارای مورد علاقم و همیشه برای خودم هدف میذاشتم و تاش میکردم بهشون برسم،حتم به هر چیزی تو زندگی اندازه خودش بها میدادم و مسایلو تفکیک میکردم، ازدواج سر جای خودش، کار و شغل و درآمد سر جای خودش، تفریح گردش سر جای خودش
در ضمن منم مدیریت مالی خوندم و میدونم پتانسیل این رسته بالاست البته نه تو تحصیلات دانشگاهی تو کار
۳۹ ساله ام، ارشد دارم، چند سال سر کار رفتم، ازدواج مردم، یه دختر دارم، نصف زندگیم رفته، الان با تجرب ...
ممنونم