2777
2789
عنوان

بدم میاد از همچین مهمونایی 😡😡😡

798 بازدید | 50 پست

بچه ها یکی از فامیلای شوهرم دخترش داره طلاق میگیره 

اونا روستا زندگی میکنن اومده تو شهر دادخواست داده 

بعد دخترش ۲هفتس اینجاس 

تا اینجا مشکلی نیست ولی بدیش اینه بد غذاست 

من همش میپرسم  میگم این غذارو میخوری میگه اره بعد ۲/۳ساعت وایسادنو غذا درست کردن میاد ۲ قاشق میخوره میره میگه دوست نداشتم یا گشنم نیست (درصورتی که مثلا ۸/۹ساعته هیچی نخورده) 

خیلی چاقه من غذا خوردنش رو خونه پدرش دیدم میدونم زیاد میخوره اینجا هیچی نمیخوره 

بهش گفتم کباب ترکی دوست داری گفت اره رفتیم ۴۰۰پول ساندویچو سالادو نوشابه اینا دادیم ی گاز زد گفت پیاز داره نخورد 😐😐 یعنی انقدرررر عصبییی بودمممم بعد …

به شدت لوسه 

دست به هیچی نمیزنه من فقط درست میکنم میارم هیچی نمیخوره دوباره جمع میکنم کلی ظرف میشورم 

همش میگه پام درد میکنه کمرم درد میکنه سنیم نداره ۱۶سالشه 

بخدا انقدر عصبیم نمیدونم چیکار کنم 

نمیره خونشونم اصلا 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شاید روش نمیشه قرارنیست چون چاقه همتونوبزاره وسط بخوره

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

ازش نظر نخواه هرچی روزمره ی خودتونه درست کن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اره خب بده خیلی ولی شاید مشکل عصبی داره و یا اینکه خجالت می‌کشه غذا بخوره

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

هتله مگه خونتون بفرس بره خونه باباش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

واست مهم نباشه عزیزم تو داری زحمت خودتو می‌کشی تازه لزومی هم نداره واسه غذا از مهمانت نظر بخوای اونم مهمان دو هفته ای مگه رستورانه

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

نپرس چی دوست داره هرچی خواستی درست کن، با توجه به اینکه چیزی زیاد میخوره امکان داره بیرون چیزی میخوره

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

منم داشتم از این مهمونا مادر شوهرم یادم داد گفت واسه خودتون هر چی خواستی بپز به اونم بگو غذا اینه دوست نداری بخور دوست نداشتی  برو تخم مرغ نیمرو کن بخور  و بیشتر محل نزار 🤣🤣🤣

😑😑😑😑😑😑چه ربطی به سینه داشت😂😂😂🤨

سنی نداره خواهر اشتباه خوندی😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ